Κοινωνικά Κύπρος

Πενταμερής-Κυπριακό ΑΗΕΡΑ HJ-10 Pericles

 

Το Κυπριακό Ζήτημα αποτελεί ένα μεγάλο εθνικό θέμα για τον Ελληνισμό και ταυτόχρονα, ένα δυσεπίλυτο περιφερειακό ζήτημα που σχετίζεται με τη σταθερότητα της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Η Πενταμερής που θα λάβει χώρα στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, είναι μια κρίσιμη διαδικασία για το μέλλον της Κύπρου ως ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας, με την Τουρκία να ζητά ουσιαστικά επιρροή επί της Μεγαλονήσου.

Η οργάνωση ΑΗΕΡΑ πιστή στην ανάδειξη των εθνικών θεμάτων, ασχολείται με την Πενταμερή του Κυπριακού. Ο πρόεδρος του τμήματος HJ-10 ”Pericles” της AHEPA HELLAS D-25 και τα μέλη του σας προσκαλούν στη διαδικτυακή ομιλία με τίτλο ”Η ακτινογραφία της Πενταμερούς και το μέλλον της Κύπρου”. Η ομιλία θα γίνει στις 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:00.

Ομιλητές θα είναι ο δικηγόρος και Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Ευελπίδων Πολύκαρπος Αδαμίδης και ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής. Διευθυντής Κέντρου Ανατολικών Σπουδών Για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης.

Την ομιλία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης (Παραπολιτικά 90,1).

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/82074461147…

Η εκδήλωση θα προβληθεί live και από τη σελίδα μας στο fb ΑHEPA HJ-10 ”PERICLES”

https://www.facebook.com/groups/1729926123904617

 

Αφήστε μια απάντηση