Χωρίς κατηγορία

Το θέατρο σε 3 χρόνους με τη Μαρία Κατσιώνη @ HR 

 

Μετά από αναβολή της έκτακτης εκπομπής του Σαββάτου για τεχνικούς λόγους, η  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ σε θέμα , πολιτιστική εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου θα μεταδοθεί από το Hephaestus Radio, την Πέμπτη, 11 Μαρτίου, στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας. 
 
Στην εκπομπή φιλοξενείται η βραβευμένη σκηνοθέτις, Μαρία Κατσιώνη, και βασίζεται σε δική της ιδέα που προέκυψε από τα επίκαιρα γεγονότα των παρενοχλήσεων και της βίας στο Ελληνικό θέατρο, γεγονότα όμως που δυστυχώς εμφανίζονται στον χώρο της εργασίας αλλά και της οικογένειας. Έτσι μέσα από έναν διάλογο με τον Δημήτρη Λαζάρου, η βραβευμένη σκηνοθέτις παρουσιάζει το θέατρο σε ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ. 
 
Πως περνά ένας καλλιτέχνης όλη αυτήν την περίοδο που υπάρχει μια μακρά παύση εργασιών στην Τέχνη; Πόσο δύσκολο είναι αυτό για τον ίδιο τον καλλιτέχνη τόσο βιοποριστικά όσο και ψυχολογικά;
Ποια ήταν η κατάσταση στο Ελληνικό θέατρο, πριν την πανδημία; Ποια επαγγελματικά σχέδια υπήρχαν προς υλοποίηση;
Οι διαδικτυακές παραστάσεις βοηθούν ή ωφελούν το Ελληνικό θέατρο;
Μετά την αποκάλυψη όλων αυτών των παρενοχλήσεων ή της βίας στο θέατρο, τι μπορεί να γίνει;
Πως θα είναι το θέατρο μετά το τέλος της πανδημίας;
Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα θα ακούσετε στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, την Πέμπτη, 11 Μαρτίου, στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας στα παρακάτω links: