Χωρίς κατηγορία

Η εκπομπή για το Φεστιβάλ της Αμοργού @ HR 

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ekpompi-04-03-21/

Στον παραπάνω σύνδεσμο οι φίλοι ακροατές του Hephaestus Radio σε 165 χώρες του κόσμου, στις οποίες εκπέμπει αποδεδειγμένα και διαδικτυακά μπορούν να νιώσουν την Ελλάδα και ένα από τα ωραιότερα νησιά της, την Αμοργό.

Η πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου έχει για συντροφιά και ξεναγό την κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου 5 αστέρων, Aegialis Hotel & Spa και πρόεδρο του Φεστιβάλ  Αμοργού. 

Το Φεστιβάλ Αμοργού  είναι μέλος της διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, με έδρα τη Βιέννη, και διεξάγεται  αδιαλείπτως σε ετήσια βάση από το 2010, με συμμετοχή πάνω από 500 νέων ταινιών κάθε χρόνο, με καθημερινές προβολές κατά τη διάρκεια του στο ξενοδοχείο “Aegialis Hotel & Spa”, και σε όλες τις περιοχές της Αμοργού, βραβεύοντας τις καλύτερες επιλογές ταινιών και ντοκιμαντέρ που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγχώριου και ξένου τουρισμού και στην εφαρμογή «πράσινων» πρακτικών.

Πως ξεκίνησε το Φεστιβάλ; Ποιες ομορφιές και ποια συναισθήματα προσφέρει η Αμοργός στους τουρίστες που την επισκέπτονται; Για ποιο λόγο την ξεχωρίζουν και την επισκέπτονται ξανά και ξανά; Πως γεννήθηκε το Φεστιβάλ Αμοργού και πως κατόρθωσε να καθιερωθεί και να διεξάγεται φέτος για 12η χρονιά; Ποια είναι η κατάσταση στον χώρο του Τουρισμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας και για ποιο λόγο η χώρα μας ξεχωρίζει στον τομέα αυτό;

Στις παραπάνω ερωτήσεις μας απάντησε αλλά και εξέθεσε και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες απόψεις η κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ αυτό το ραδιοφωνικό ταξίδι στο νησί της Αμοργού !!!

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!