Κύπρος

Διορισμοί Ν. Ζήνων και Μηνά Χατζημιχαήλ ως Γεν. Γραμμ.  και Αντιπροσώπου του ΠτΔ αντίστοιχα

 

Διορισμός Γ.Γ. της Μόνιμης Γραμματείας για τους Τριμερείς Μηχανισμούς Συνεργασίας και νέου Αντιπροσώπου του ΠτΔ στο Μόνιμο Συμβούλιο του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη χθεσινή του συνεδρία, 4/5/22 αποφάσισε το διορισμό του κ. Αλέξανδρου Ν. Ζήνων, πρώην Πρέσβη και Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Μόνιμης Γραμματείας για τους Τριμερείς Μηχανισμούς Συνεργασίας με χώρες της περιοχής.

 

 

Αποφάσισε επίσης τον διορισμό του κ. Μηνά Χατζημιχαήλ, πρώην Πρέσβη και Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών ως προσωπικού Αντιπροσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μόνιμο Συμβούλιο του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας.

Αμφότεροι οι κ.κ. Ζήνων και Χατζημιχαήλ θα παράσχουν τις υπηρεσίες τους αμισθί και η θητεία τους εκπνέει την 28η Φεβρουαρίου 2023, με τη λήξη της θητείας της παρούσας διακυβέρνησης, κατόπιν σύμφωνης γνώμης της Νομικής Υπηρεσίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον απερχόμενο εκπρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μόνιμο Συμβούλιο του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας, Ανδρέα Πιρίσιη, ο οποίος εργάστηκε με αφοσίωση και επαγγελματισμό για την εκπλήρωση της αποστολής του.

 

Αφήστε μια απάντηση