Ομογένεια

Η Σύρος στο ντοκιμαντέρ του Χάρη Λεμπιδάκη για τον απόδημο Ελληνισμό

 

      Γυρίσματα στο νησί της Σύρου πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο από τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη και τον εικονολήπτη Παύλο Χριστοδούλου παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Κουταβά. Η Σύρος θα προβληθεί μέσω του ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου στο αμερικάνικο κοινό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για την συμμετοχή τους στη προβολή του νησιού μας, τη ναυτιλιακή εταιρεία SEAJETS και το ταξιδιωτικό πρακτορείο του Κώστα Γαβιώτη, το ξενοδοχείο Aegean Paradiso, τους επιχειρηματίες της Αζολίμνου, τα εστιατόρια “Μαριδάκι” και “Φραγκοσυριανή” και το οινοποιείο OuSyra. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε επίσης, στη κα ‘Αντζυ Νομικού για την συμβολή της στην προβολή του νησιού μας και στο Cyclades24 και τον Γιώργο Σολάρη για την υλικοτεχνική του υποστήριξη.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος κατά την παραμονή του στο νησί οργάνωσε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της δημοσιογράφου Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο Star Channel.

 

Αφήστε μια απάντηση