Κύπρος

Ο Δρ. Άρης Πετάσης καλεσμένος της εκπομπής “Έλληνες παντού”

 

Ο Δρ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΑΣΗΣ, στο ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ της ΕΡΤ, “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, στις 13:05.

Ο Δρ. Άρης Πετάσης, είναι ο καλεσμένος της εκπομπής “Έλληνες παντού”, και στον Θάνο Χούπη,  στο Παγκόσμιο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ, “Η Φωνή της Ελλάδας”, τη Δευτέρα, 26 του Ιουλίου 2021, στις 13:05 τοπική Ελλάδος.

Θα αναλύσουν το τοπίο που διαμόρφωσε η πρόσφατη, νέα τουρκική εισβολή στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, τις δήθεν νέες εξαγγελίες του εγκλωβισμένου δικτάτορα, καθώς και την απάντηση που έτυχαν αυτές, από πολλές χώρες, αλλά και από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Προσεγγίζοντας τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα στην περιοχή, τα οποία επιμελώς παριστάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται, οι γνωστοί, βρετανοκινούμενοι παράγοντες του χθες, όλοι οι συνδιαμορφωτές των τετελεσμένων -47 ετών- σε βάρος της Κύπρου, θα μιλήσουν και για την αναγκαία στρατηγική απελευθέρωσης, την οποία είναι υποχρεωμένες να χαράξουν -επιτέλους- και να υπηρετήσουν υπεύθυνα, τόσο η Λευκωσία όσο και η Αθήνα.

Αντιπαραβάλλοντας τις απαράβατες Αρχές, που περιλαμβάνονται στους Καταστατικούς Χάρτες των συλλογικών σχημάτων για την Ειρήνη, την Ασφάλεια και την πάσης φύσεως Συνεργασία, σε παγκόσμια κλίμακα, στο νέο “Άξονα”, που απεργάζεται την καταβαράθρωση της Δύσης…

Ο Δρ. Άρης Πετάσης είναι Σύμβουλος επί θεμάτων Στρατηγικής. Υπηρέτησε σε μεγάλο αριθμό πολυεθνικών οργανισμών και πρόσφερε υπηρεσίες σε περίπου τριάντα χώρες, σε τέσσερις ηπείρους. Είναι συνεπής και σταθερός μαθητής της Ελληνικής, Ρωσικής, Αμερικανικής, Αφρικανικής και Αιγυπτιακής ιστορίας.
Έτυχε αμερικανικής παιδείας, από την ηλικία των δέκα (10) ετών.
Είναι κάτοχος Πτυχίου, Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού τίτλου, με το σύνολο της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης να έχει χρηματοδοτηθεί από αμερικανικές, κρατικές και πανεπιστημιακές υποτροφίες. Υπηρέτησε ως μετα-Διδακτορικός Επιστήμονας – Ερευνητής. Είναι Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ταμείου του Κρατικού Πανεπιστημίου Αεροπορίας της Μόσχας
“Tsyolkovsky”. Επίσης, είναι ο Editor του βιβλίου “Intractable Dilemmas in the Energy-Rich Eastern Mediterranean”, 2016, εκδόσεις Cambridge Scholars, UK. Συγγραφέας του βιβλίου “Managing Human Potential” και πολλών άρθρων.
Μπορείτε να  ακούσετε την εκπομπή, από τα εξής μέσα: i) Από το διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/, ιι) μέσω του τηλεοπτικού σας δέκτη, στο κανάλι των ραδιοσταθμών, με την ένδειξη “Η Φωνή της Ελλάδας” / The Voice of Greece, καθώς και ιιι) από ραδιοφωνικό δέκτη, στα βραχέα κύματα (SW), στους 9420 χιλιόκυκλους (ΚΗΖ) όσοι ζείτε στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, στους 11645 χιλιόκυκλους (KHZ), όσοι διαμένετε στην Κεντρική και στη Νότια Αφρική και στους 9935 χιλιόκυκλους (KHZ), όσοι θα μας ακούτε από χώρες της Ευρώπης και της Κεντρικής Αμερικής

Αφήστε μια απάντηση