Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι του Νικόλα Λάππα με τίτλο “Έρχεσαι”

“Έρχεσαι” μας τραγουδά ο Νικόλας Λάππας σε μουσική της πολυτάλαντης Όλγας Μακρή και στίχους της Μαρίας Κολλιού με τη μίξη και το μαστερινγκ να γίνεται από τον αγαπημένο Γιώργο Γιαννικόπουλο στα OrangeStudio.

Ένα τραγούδι διάρκειας 5 λεπτών και 9 δευτερολέπτων που κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Spider Music και έρχεται να μας δείξει τη ρομαντική πλευρά της μουσικής!

Ο Νικόλας χτίζει γύρω από το τραγούδι του μία ρομαντική ατμόσφαιρα που αποτυπώνεται στην μελωδικότητα της μουσικής και κυρίως της φωνής του, η οποία είναι και το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου τραγουδιού! Πιο συγκεκριμένα, έχει φροντίσει να μας παρουσιάσει μία καλοδουλεμένη φωνή, που σε μαγνητίζει με την ευαισθησία που προβάλλει είτε τραγουδάει χαμηλές νότες, είτε ανεβάζει τον τόνο (όπως συμβαίνει στο ρεφρέν). Είναι ειλικρινά ένα πολύ όμορφο ηχόχρωμα που έρχεται να συνδυαστεί υπέροχα με το όλο concept του τραγουδιού!

Ένα μπαλαντοειδές concept που κυλάει μέσα από την ροή του τραγουδιού και κάθεται ευχάριστα στα αυτιά του ακροατή αγγίζοντας την ευαίσθητη πλευρά του. Έχει πολύ γλυκιά μελωδία και μπορεί να σε ταξιδέψει ή να σταθεί δίπλα σου σε έναν έρωτα που ίσως να περνάς. Ο καλλιτέχνης έχει πιάσει πολύ σωστά το τραγούδι και το περνάει στον ακροατή που συνειδητοποιεί ότι η μουσική παιδεία του Νικόλα Λάππα είναι αρκετά καλλιεργημένη.

Εξάλλου, ο Νικόλας Λάππας μας έχει αποδείξει το ποιόν του ως μουσικός μέσα από μια σειρά αξιόλογων συνεργασιών και επιλογών τραγουδιών που έχει παρουσιάσει από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει τη δισκογραφική του καριέρα, πράγμα το οποίο όχι μόνο μας τον έκανε αρεστό ως καλλιτέχνη, αλλά και παράλληλα μας έκανε να περιμένουμε με ανυπομονησία όταν πληροφορούμαστε για μία νέα κυκλοφορία από το όνομα του!

“Έρχεσαι” λοιπόν μας τραγουδάει ο Νικόλας Λάππας και ανεβάζει τον πήχη ψηλά! Γιατί αυτό το νέο κομμάτι που κυκλοφορεί από την Spider Music είναι και καλογραμμένο και ηχεί καλά στα αυτιά σου και βγάζει πάθος και συναίσθημα! Μπράβο Νικόλα Λάππα! Μεγαλοδημιούργησες για ακόμα μία φορά!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/  

www.spider-music.com  

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w  

Νικόλας Λάππας | Έρχεσαι | Official Video Clip© 

https://www.youtube.com/watch?v=KMdEvj9tTcw