Συνεντεύξεις

Ο Κοραής Δαμάτης στο HR – Η ΕΚΠΟΜΠΗ

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ek-30-9-21/

Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε την πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου και καλεσμένο τον σημαντικό σκηνοθέτη, ενδυματολόγο, σκηνογράφο και συγγραφέα Κοραή Δαμάτη.

Οι αναμνήσεις του από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου γεννήθηκε, τα ταξίδια του, οι σπουδές του και οι συνεργασίες του με μεγάλες και σπουδαίες προσωπικότητες του χορού και του θεάτρου, η αγάπη του για τους μαθητές του και το πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο “ΑΦΟΡΜΕΣ” είναι μερικά μόνο από τα θέματα για τα οποία μιλά με εξαιρετική δεινότητα λόγου και περίσσια αγάπη.

Η πολιτιστική εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας και πάντα μέσα από τις διαδικτυακές συχνότητες του #1 Ομογενειακού Ραδιοφώνου, Hephaestus Radio (HR), που εκπέμπει από την καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη Αυστρίας απευθείας στις καρδιές των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, μια και ακούγεται αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου.

Ακούτε HEPHAESTUS RADIO (HR) στους παρακάτω συνδέσμους:

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App 

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOKhttps://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση