Χωρίς κατηγορία

Η γεύση της ζωής στο Hephaestus Radio

 

Αναστασία Καδρέβη

Η γεύση της ζωής!, μια εκπομπή αφιερωμένη στη γεύση, στην παράδοση, στη φύση, στον πολιτισμό, και σε όσα κρύβει το Σεντούκι της Γιαγιάς στο Hephaestus Radio.

Σ’ αυτήν την εκπομπή θα θυμηθούμε τι είναι το Σεντούκι της Γιαγιάς, θα μαγειρέψουμε μυδοπίλαφο και θα ταξιδέψουμε στην Τιθορέα, έναν εκπληκτικό προορισμό στην Φθιώτιδα.

Επίσης, θα μιλήσουμε για την εφηβική παχυσαρκία και για τις κοινωνικές δράσεις του Σεντουκιού.

Θα μοιραστούμε tips και μυστικά για καλύτερη ζωή!

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης  (7 μ.μ. ώρα Ελλάδας), με την Αναστασία Καδρέβη, πάντα μέσα από το Hephaestus Radio που εκπέμπει διαδικτυακά και αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου.

Θα μιλήσουμε για τους διαγωνισμούς που έρχονται στο Σεντούκι, ποιες είναι οι κοινωνικές του δράσεις, και θα μοιραστούμε tips και μυστικά για καλύτερη ζωή!

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης  (7 μ.μ. ώρα Ελλάδας), με την Αναστασία Καδρέβη, πάντα μέσα από το Hephaestus Radio.

Καλή σας ακρόαση!!!

Site

http://radio.hephaestuswien.com

Live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Και στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1