Παροικιακά Νέα

Το Φεστιβάλ Αμοργού  μέλος της διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT @ HR

 

Η πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου ταξιδεύει τους ακροατές της στην ΑΜΟΡΓΟ, έχοντας για συντροφιά και ξεναγό την κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου 5 αστέρων, Aegialis Hotel & Spa και πρόεδρο του Φεστιβάλ  Αμοργού. 

Το Φεστιβάλ Αμοργού  είναι μέλος της διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, με έδρα τη Βιέννη, και διεξάγεται  αδιαλείπτως σε ετήσια βάση από το 2010, με συμμετοχή πάνω από 500 νέων ταινιών κάθε χρόνο, με καθημερινές προβολές κατά τη διάρκεια του στο ξενοδοχείο “Aegialis Hotel & Spa”, και σε όλες τις περιοχές της Αμοργού, βραβεύοντας τις καλύτερες επιλογές ταινιών και ντοκιμαντέρ που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγχώριου και ξένου τουρισμού και στην εφαρμογή «πράσινων» πρακτικών.

 

 

Πως ξεκίνησε το Φεστιβάλ; Ποιες ομορφιές και ποια συναισθήματα προσφέρει η Αμοργός στους τουρίστες που την επισκέπτονται; Για ποιο λόγο την ξεχωρίζουν και την επισκέπτονται ξανά και ξανά; Πως γεννήθηκε το Φεστιβάλ Αμοργού και πως κατόρθωσε να καθιερωθεί και να διεξάγεται φέτος για 12η χρονιά; Ποια είναι η κατάσταση στον χώρο του Τουρισμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας και για ποιο λόγο η χώρα μας ξεχωρίζει στον τομέα αυτό;

Στις παραπάνω ερωτήσεις καλείται να απαντήσει αλλά και να εκθέσει και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες απόψεις η κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ αυτό το ραδιοφωνικό ταξίδι στο νησί της Αμοργού, την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας μέσα από την πολιτιστική εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, στο Hephaestus Radio που εκπέμπει αποδεδειγμένα και διαδικτυακά σε 165 χώρες του κόσμου, στα παρακάτω links:

site

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110&fbclid=IwAR0bLCggTSE3IXB-J0FW5srEUXbykiiniGFlRfg6z6u1QX3kR6HAS1nsUTs

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

 

Αφήστε μια απάντηση