Ομογένεια Πολιτισμικά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΣΥΔΝΕΫ

 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΔΝΕΫ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ διοργανώνει μια τεράστια ελληνική γιορτή εντελώς δωρεάν στο θέατρο Enmore την Παρασκευή 5 Μαρτίου. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε αυτή την Covid safe εκδήλωσή μας και να απολαύσετε ελληνική ζωντανή μουσική καθώς ξεκινάει το πολιτιστικό μας πρόγραμμα για το 2021. Μην χάσετε την συναυλία από τους Γιώργο Δούκα, D Strings και Ήχω Νυξ, καθώς και χορευτικές παραστάσεις από διάφορα χορευτικά συγκροτήματα.

Μετά την δύσκολη χρονιά του 2020, το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2021. Ωστόσο, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το Ελληνικό Φεστιβάλ στο Darling Harbour, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του. Λόγω των περιορισμών, δεν μπορούμε να προσφέρουμε την εκδήλωση που αναμένουν όλοι οι κάτοικοι του Σύδνεϋ, αλλά υποσχόμαστε ότι η επιστροφή μας στο Tumbalong Park για το 2022, θα είναι μεγαλύτερη και φαντασμαγορικότερη από κάθε άλλη χρονιά.

Με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Νέας Νότιας Ουαλίας και των πολλών χορηγών και υποστηρικτών μας, είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε μια εκδήλωση υψηλής ποιότητας σε έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους του Σύδνεϋ, το θέατρο Enmore, και να προσφέρουμε είσοδο στο κοινό χωρίς κανένα κόστος.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο διακεκριμένες πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις στο Σύδνεϋ, την οποία δεν πρέπει να χάσετε. Το φετινό πρόγραμμα του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ για το 2021, είναι ανανεωμένο και συναρπαστικό, και σίγουρα θα προβάλει τον πλούσιο Ελληνικό πολιτισμό στην Αυστραλία.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ είναι μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νοτίου Ουαλίας, η οποία αφιερώνει το φετινό φεστιβάλ στον εορτασμό της 200ής επετείου από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Ελληνικό Φεστιβάλ στο θέατρο Enmore

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 5 Μαρτίου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Enmore Theatre | 118 – 132 Enmore Rd, Newtown

ΚΟΣΤΟΣ: Ελεύθερη Είσοδος (Απαραίτητη κράτηση)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: https://tinyurl.com/1gvt46bs

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για την κράτηση εισιτηρίων σε επιλεγμένες εκδηλώσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.greekfestivalofsydney.com.au

Αφήστε μια απάντηση