Νέα Ομογένεια

Ενθουσίασε η Κλεονίκη Δεμίρη στην Στοκχόλμη για τα 50 Χρόνια της Ομοσπονδίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας.

Η εμφάνιση της Κλεονίκη Δεμίρη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, που ανυπομονεί να την συναντήσει ξανά επί σκηνής.

Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την παράσταση ήταν αμέτρητα και πραγματικά πολύ συγκινητικά. Η φωνή και οι ερμηνείες της ενθουσίασαν Σουηδούς και Έλληνες που παρακολούθησαν την παράσταση στη Σουηδική πρωτεύουσα.

 

 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μωυσής Νικολαΐδης έκανε την έναρξη της εκδήλωσης μιλώντας για τα 50 χρόνια της Ομοσπονδία και τις δραστηριότητες της, και η Κλεονίκη Δεμίρη  με μια παρέα ταλαντούχων μουσικών χάρισαν στο κοινό ένα εκπληκτικό πρόγραμμα – διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Σουηδική χορωδία Nicolai kammarkör υπό τη διεύθυνση της Elisabet Brander τραγουδώντας υπέροχα Μίκη Θεοδωράκη στα ελληνικά και στα σουηδικά. Σύντομα η Κλεονίκη Δεμίρη με την παρέα της θα βρεθούν και πάλι στη Σουηδική πρωτεύουσα για μια επόμενη παράσταση και όλοι ευχήθηκαν καλή αντάμωση.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Αχιλλέας Γουάστωρ, Λευτέρης Γρίβας και Δημήτρης Κουφογιώργος

 

 

Δείτε εδώ στιγμές από την συναυλία:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=778175376777774&id=100000986317099&sfnsn=mo&extid=a

Αφήστε μια απάντηση