Ελλάδα

Ιδρυτική βραδιά του Specialty Lions Club Athens New Voices

 

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων στο Ξενοδοχείο Σεμίραμις στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική βραδιά του Specialty Lions Club Athens New Voices. Μιας Λέσχης που αν και νέα είναι μια Λέσχη με ιστορία αφού δημιουργήθηκε από το πρώτο Γυναικείο Συμπόσιο των Lions το οποίο είχε εισηγηθεί και υλοποιήσει η Ιδρυτική Πρόεδρος της νέας Λέσχης . Μιας νέας Λέσχης που δημιουργήθηκε εν μέσω του Covid-19 με έναν σημαντικό σκοπό τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προάσπιση του δικαίου, την δημιουργία δράσεων και εκδηλώσεων για την εξάλειψη ανισοτήτων και διακρίσεων μα πάνω από όλα τον σεβασμό στη διαφορετικότητα , τον σεβασμό στην ατομικότητα, τον σεβασμό στον άνθρωπο.

 

 

Το Λογότυπο της Λέσχης μας είναι το φωτεινό αστέρι της Βεργίνας και το όνομα της “Νέες Φωνές – New Voices” είναι οι φωνές που πρέπει να ακουστούν, είναι οι φωνές που ζητούν δικαιοσύνη , που ζητούν διαφάνεια, που ζητούν ισότητα μεταξύ των ανθρώπων, είναι οι φωνές που τα ανθρώπινα δικαιώματα τους θα πρέπει να τα σεβαστούν, είναι οι φωνές που οφείλουμε όλοι να ακούσουμε . Τη Λέσχη απαρτίζουν πολλά νέα άτομα που επέλεξαν να προσφέρουν σε μια διαφορετική Λέσχη , μια Λέσχη που να τους εμπνέει γιατί πρεσβεύει το καινούργιο, το αληθινό, το δίκαιο, το καθαρό. Δίπλα σε αυτά τα νέα παιδιά προστίθενται οι παλαιότεροι , οι οραματιστές που με την εμπειρία τους θα συνυπάρξουν αρμονικά.

 

 

Πρωτεργάτης και ψυχή της Νέας αυτής Λέσχης η Ιδρυτική της Πρόεδρος η L. Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή. Ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τα ανθρώπινα δικαιώματα επί σειρά ετών και σέβεται την δικαιοσύνη , την ατομικότητα και την διαφορετικότητα. Ένας άνθρωπος που εμπνέει και δεν διχάζει αλλά ενώνει .
Την Εισδοχή των Μελών και την Εγκατάσταση της Λέσχης είχαμε την τύχη να την κάνουν από κοινού δύο δυνατές γυναίκες δύο Κυβερνήτες, η Προηγούμενη Κυβερνήτης του Θ117Α 2019-2020 Έφη Νικολαΐδη η οποία στήριξε και βοήθησε στην Ίδρυση της Λέσχης και η θητεύουσα Κυβερνήτης Θ117Α 2020-2021 Μαργαρίτα Δασκαλάκη Παπαστελιάτου . Οι οποίες σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα εγκατέστησαν την Πρόεδρο της Λέσχης.

 

 

Ανάδοχος Λέσχη, η δυναμική λέσχη Αθηνών Ροιάς με 4 Λέσχες και τρία Branches στο ενεργητικό της . Με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο της L. Μανώλη Καρανίκα MjF συμφοιτητή του συζύγου της Προέδρου και την Ιδρυτική του Πρόεδρο L.Καίτη Μαρινάκη. Ο οποίος εκφώνησε ένα μοναδικό λόγο σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και χαράς.
Το παρόν έδωσε ο Β’ Αντικυβερνήτης Θ117Α 2020-2021 Άγγελος Πολυλάς. Πρόεδρος της Βραδιάς ο L. Γιώργος Πατεράκης που εκτέλεσε τα καθήκοντά του άριστα και με μοναδική συνέπεια στα καταστατικά και τους νόμους των Lions Clubs International.
Τελετάρχης της Βραδιάς ο αεικίνητος Β’ Αντιπρόεδρος της Λέσχης L. Θοδωρής Βαρβίας.

 

 

Στην βραδιά παραβρέθηκαν για να μας ευχηθούν διαδικτυακά ο PID Gabrielle Sabatosanti,η PID Global Action Team Europe Chairperson New Voices Elizabeth Haderer, MD118 Zeynep Kocasinan. Τους ευχαριστούμε για την μεγάλη τιμή. Αλλά και οι προηγούμενοι Κυβερνήτες Θ117Α Σπύρος Σερεμίδης και Πόπη Μουτάφη.

 

 

Οι Λέσχες που εκπροσωπήθηκαν και αντάλλαξαν τα λαβαράκια τους με τη Πρόεδρο της νέας Λέσχης ήταν οι : HELEN KELLER, ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΙΑΣ, ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΡΙΤΩΝ , ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEDICAL, ΜΑΡΟΥΣΙ , ΑΘΗΝΩΝ, LAURA BRIDGMAN, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και τα Branches ΤΑΛΩΣ και ΙΚΑΡΟΣ
Τέλος τις ευχές τους για το ξεκίνημα της Νέας Λέσχης έδωσε ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας Γιώργος Κρεμλής, ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Κεχρή , καθώς και πολλοί φίλοι της Λέσχης.

 

 

Χορηγοί της εκδήλωσης μας το catering Μπουκιά και Συχώριο του Ηλία Μαμαλάκη που μας προσέφερε το εξαιρετικό ελαφρύ δείπνο σε ατομικές συσκευασίες τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και τα κρασιά χορηγία των Αδελφών Λασιθιωτάκη . Τους ευχαριστούμε πολύ !!!!

Αφήστε μια απάντηση