Αστρολογία

Αστρολογικές προβλέψεις για το Φεβρουάριο 2022

 

Από την Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

 

Κριός

Απαιτείται σοβαρότητα!

Η υπευθυνότητα είναι η λέξη κλειδί για τον Φεβρουάριο, παρορμητικέ Κριέ μου. Η επαγγελματική ζωή ευνοείται. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, αλλά ανατρέπει ίσως κάποια σχέδιά σου που είχες για σίγουρα. Βέβαια με την δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου, τα απρόβλεπτα και οι ανακατατάξεις δεν θα λείψουν. Στις 4 Φεβρουαρίου ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής έρχεται στην ευθεία πορεία του επιτέλους και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, τις συζητήσεις, τις αποφάσεις σου. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για τα οικονομικά γενικά, αφού τα έσοδα πιθανόν να αυξηθούν. Φαίνεται ότι είσαι πολύ απασχολημένος, οπότε η ερωτική ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όποιος είναι ελεύθερος τώρα, θα μπορούσε να γνωρίσει κάποιον πολύ ενδιαφέρον, ο οποίος θα ανατρέψει τον κόσμο σου. Διαφορετικά, αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις έναν διάδοχο, αυτή είναι μια καλή στιγμή για αυτό. Διασκέδασε, συναντήσου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοείται η υγεία και η ενέργειά σου είναι σε καλά επίπεδα. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι, φέρνει έντονα συναισθήματα και ερωτική διάθεση στο φως.

 

Ταύρος

Απόλαυσε τη στιγμή!

Το έργο είναι γραμμένο με έντονα γράμματα για τον Φεβρουάριο, αισθησιακέ μου Ταύρε. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο, φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά. Η δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου,  σηματοδοτεί ανακατατάξεις. Στις 4 Φεβρουαρίου ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής έρχεται στην ευθεία πορεία του και τα πράγματα προχωρούν ξανά. Ναι, η θετική σκέψη είναι υποχρεωτική. Από το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να αρχίσεις να παίρνεις πιο σοβαρές αποφάσεις. Οι πόρτες θα ανοίξουν. Τα χρήματα θα είναι σταθερά και φαίνεται πως δεν υπάρχουν δύσκολα οικονομικά προβλήματα στο μέλλον. Θα ευνοηθεί και η προσωπική ζωή. Ο Δυναμικός Άρης μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη θα σου δώσει ευκαιρίες να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς ή ίσως να κάνεις αυτό το μακρινό ταξίδι που πάντα επιθυμούσες. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι, σε παραπλανεί λιγάκι και θέλει προσοχή στις παρορμήσεις. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι υψηλά, γι’ αυτό απόλαυσε τώρα που μπορείς!

 

Δίδυμοι

Απόλαυσε τις αλλαγές!

Ώρα να προχωρήσεις τον Φεβρουάριο, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Νέα έργα, προσφορές εργασίας, θετικά vibes, επιτέλους κάτι συμβαίνει. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο προωθεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά, η δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου,  σηματοδοτεί ανακατατάξεις που δεν θα λείψουν. Σε καλό σημείο είναι και τα οικονομικά. Ευνοείται και η προσωπική σου ζωή. Ίσως βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, ίσως μετακομίζεις σε μια νέα πόλη, αλλάζεις έπιπλα, επισκευάζεις το σπίτι σου. Αν είσαι ακόμα ελεύθερος, ίσως σε περιμένει το άλλο σου μισό. Εάν είσαι παντρεμένος, πρόσεξε τις παρεξηγήσεις με τα πεθερικά σου. Μην ανησυχείς για αυτό, θα βρείτε έναν τρόπο να ξεφύγεις. Αν σκοπεύεις να πας ένα ταξίδι, απλώς κάντο χωρίς να το πολυσκεφτείς. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι μπορεί να είναι και η κατάλληλη ημερομηνία «διαφυγής» σου. Η υγεία σου είναι καλή, επομένως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να χαμογελάς.

 

Καρκίνος

Καλή νέα ζωή!

Επανεξετάσεις της ζωής γίνονται μέσα στον Φεβρουάριο, ευαίσθητέ μου Καρκίνε. Θα κοιτάξεις μέσα σου και θα βρεις νέες προοπτικές και προκλήσεις. Νέα έργα, νέες ιδέες ή μια νέα ευκαιρία εργασίας έρχονται στο δρόμο σου. Συναρπαστικός ο νέος μήνας! Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο σε καλεί να προσέξεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Η δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου,  σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα.  Ίσως θέλεις να μετακομίσεις σε μια διαφορετική πόλη ή να ταξιδέψεις στο εξωτερικό… αυτός ο μήνας είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα οικονομικά σου όμως έχουν δει και καλύτερες μέρες. Πρέπει να τακτοποιήσεις παλιά θέματα και υποχρεώσεις. Η προσωπική σου ζωή αλλάζει σοβαρά. Μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου μπορεί και να συναντήσεις κάποιον ενδιαφέροντα άνθρωπο αν είσαι ελεύθερος. Φαίνεται ότι τώρα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Μην ανησυχείς, οι πλανητικές όψεις σε βοηθούν να λύσεις πολλά ζητήματα. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι ρίχνει μπόλικο φως στα συναισθηματικά σου, αλλά και στις ανασφάλειες που σε τρώνε τόσα χρόνια. Φρόντισε την υγεία και την ενέργειά σου και χαλάρωσε περισσότερο!

 

Λέων

Κάνε το αδύνατο, δυνατό!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για σένα, βασιλικό μου Λιοντάρι.  Ίσως χρειαστεί να αποδείξεις στον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, τις προσπάθειές σου. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο επηρεάζει τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου,  σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα. Η δουλειά είναι έντονη και σίγουρα ξέρεις πώς να την κάνεις. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό προσέξτε τις διαφωνίες. Μόνο τα ισχυρότερα επιχειρήματά σου θα σε βοηθήσουν. Οικονομικά, αυτός ο μήνας είναι καλός. Ίσως κερδίσεις από την ακίνητη περιουσία. Η προσωπική ζωή δεν είναι στα καλύτερά της αυτή τη στιγμή. Πολλά συμβαίνουν. Ιστορίες από το παρελθόν, χωρισμοί προς συζήτηση, όλα σοβαρά τώρα. Οικογενειακά θέματα θα λυθούν. Όποιος είναι σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε την υγεία σου και χαλάρωσε περισσότερο. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου κρύβει παγίδες και κρύβει καλά τις κακοτοπιές, γιαυτό «το νου σου»!

 

Παρθένος

Βρες την ισορροπία σου!

Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι το επίκεντρο τον Φεβρουάριο, οργανωτικέ μου Παρθένε. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και την γενική αναδιοργάνωση των πάντων. Μην ξεχνάς όμως την δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου, που σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα. Στις 4 Φεβρουαρίου ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει στην ορθή πορεία του, με αποτέλεσμα τα μικρά ή μεγάλα εμπόδια να φεύγουν επιτέλους. Τα πράγματα πρέπει να συζητηθούν και όλα παίρνουν τη φυσική τους διαδικασία. Εάν πρόκειται να ταξιδέψεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα έγγραφά σου από τα μέσα μέχρι το τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά. Η ερωτική ζωή φαίνεται να ευνοείται τώρα. Ο Δυναμικός Άρης συναντά την αισθησιακή Αφροδίτη και μαζί με τον τυχερό Δία φέρνουν την αγάπη! Πάρτι, συγκεντρώσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και νέες γνωριμίες, θα είναι μέρος της καθημερινότητάς σου. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι θολώνει λιγάκι τα νερά στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά. Να είσαι προσεκτικός με τους ηλικιωμένους γύρω σου. Ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου. Επίσης, φρόντισε την υγεία σου και κοιμήσου καλά.

 

Ζυγός

Συνέχισε να προχωράς!

Πρέπει να οργανώσεις την καθημερινότητά σου τον Φεβρουάριο, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο σε καλεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για τις αλλαγές που θα συμβούν. Όλα θα πάνε ομαλά και θα γίνουν πολύ καλύτερα προς το τέλος του μήνα. Μην ξεχνάς και την δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου, που σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά. Στο επίκεντρο θα είναι η οικογενειακή ζωή, η προσωπική ζωή, το σπίτι σου. Επισκευές, αλλαγές, νέα έπιπλα, διακοσμητικά, πράγματα γίνονται και το απολαμβάνεις. Ναι, τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν, αλλά είναι για καλό σκοπό. Πρέπει να προσέχεις την διατροφή, τον ύπνο, το σώμα και το μυαλό σου. Είναι καιρός για μια υγιή αλλαγή. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι ρίχνει φως σε μικρές παγίδες. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Βρες την εσωτερική σου ισορροπία, γιατί θα την χρειαστείς στο άμεσο μέλλον!

 

Σκορπιός

Ποτέ δεν είναι αργά!

Ώρα να διευρύνεις τις γνώσεις σου, μυστηριώδη Σκορπιέ μου. Ναι, να επεκτείνεις και τις διασυνδέσεις σου. Ίσως επανασυνδεθείς με παλιές φλόγες, φίλους, γνωστούς. Ζητήματα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά θα μπορέσεις να τα επιλύσεις, μια για πάντα. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορες προκλήσεις. Μην ξεχνάς και την δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου, που σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα.  Για όλους τους δημιουργικούς εκεί γύρω, αυτός είναι ένας καλός μήνας! Θα γίνεις πιο δημοφιλής και θα απολαύσεις τα φώτα. Οικονομικά είναι μια ωραία περίοδος. Τα κέρδη και τα έξοδα βρίσκονται σε ισορροπία. Η προσωπική ζωή βιώνει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για όλα και αυτό το γνωρίζεις αρκετά καλά. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι δοκιμάζει την εμπιστοσύνη σου στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου. Η ενέργειά σου είναι σε υψηλά επίπεδα και η υγεία επίσης.

 

Τοξότης

Δράση!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ δραστήριος μήνας για σένα, ταξιδιάρικέ μου Τοξότη. Φαίνεται ότι όλα τα έργα εξελίσσονται όμορφα. Όλα έρχονται σιγά σιγά. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο σε καλεί να προσέξεις πάρα πολύ τι λες. Ο τραπεζικός σου λογαριασμός φαίνεται επίσης καλός. Μην ξεχνάς και την δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου, που σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα.  Η προσωπική σου ζωή είναι στο επίκεντρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μια μεγάλη επισκευή, μια κατασκευή, ένα καινούργιο διαμέρισμα, ένα οικιακό ζήτημα, μικρές ή μεγάλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά σου. Η δουλειά και το σπίτι είναι τα κύρια ζητήματά προς το παρόν. Μείνε συγκεντρωμένος. Οι σχέσεις με κάποιους συγγενείς, που υπέφεραν στο παρελθόν, θα παραμείνουν ως είχαν. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι ρίχνει φως σε λάθη ή απάτες, που ξεσκεπάζονται θεαματικά. Η ενέργεια είναι υψηλή, όπως και η καλή σου υγεία.

 

Αιγόκερως

Βάλε τα όριά σου!

Βρες τη δύναμή σου τον Φεβρουάριο, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Οι δουλειές και η ευχαρίστηση είναι σε εξέλιξη για αυτόν τον μήνα και δεν πρέπει να τα θεωρείς δεδομένα. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο δεν ευνοεί τα ρίσκα και τα παρορμητικά ανοίγματα. Μην ξεχνάς και την δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου, που σηματοδοτεί ανακατατάξεις και απρόβλεπτα. Θα ολοκληρώσεις βέβαια τη δουλειά σου όταν χρειαστεί και θα βρεις χρόνο και για τον σύντροφό σου. Θα δεις επίσης την επαγγελματική σου ζωή να ανθεί και ο σεβασμός που θα λάβεις είναι μια πολύ χαρούμενη πραγματικότητα. Έχει γίνει πρόοδος. Οικονομικά θα ζήσεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Ναι, τα έξοδα αυξάνονται αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείς να το διαχειριστείς. Ο δυναμικός Άρης και η αισθησιακή Αφροδίτη θα είναι μαζί σου στις 16 Φεβρουαρίου, μια ωραία όψη, που τονώνει την ερωτική σου ζωή. Ελεύθεροι, παντρεμένοι ή απλώς σε μια δυνατή σχέση, όλοι θα βιώσετε έντονα συναισθήματα και γενικότερα θετικές αλλαγές. Η Πανσέληνος, και αυτή στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι, ρίχνει φως στα οικονομικά «μπερδέματα». Είσαι γοητευτικός και ελκυστικός. Η υγεία σου είναι επίσης σε καλή κατάσταση.

 

Υδροχόος

Έχεις τη δύναμη!

Ένα μεγάλο σορτάρισμα γίνεται τον Φεβρουάριο, αέρινε μου Υδροχόε. Ναι, τα εμπόδια είναι υπεραρκετά, αλλά θα τα ξεπεράσεις όλα. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο φέρνει ανατροπές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Διαχειρίσου τις υποχρεώσεις σου και βρες τρόπο να κάνεις τη δουλειά που χρειάζεται. Η δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου,  σηματοδοτεί ανακατατάξεις. Οικονομικά υπάρχει κάποια σταθερότητα. Εσωτερικά ζητήματα ανακύπτουν αυτόν τον μήνα. Η οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα επηρεάζονται. Επίσης, πολλές αλλαγές στο σπίτι, επισκευές, κατασκευές, νέα έπιπλα. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι σε καλεί να προσέξεις τις εξαπατήσεις. Ναι κατά τα άλλα νιώθεις γεμάτος ενέργεια, οπότε περπάτησε πολύ στη φύση, χαλαρωσε και μην ξεχνάς να αναπνέεις. Προσοχή στη διατροφή σου, γιατί υπάρχει τάση για αύξηση βάρους.

 

Ιχθύς

Μείνε θετικός!

Οι υποστηρικτικοί φίλοι είναι ένα δυνατό θέμα τον Φεβρουάριο, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Μπορεί να χρειαστείς βοήθεια στη δουλειά, περισσότερο από πριν. Όσο ψηλότερα τοποθετείς τον πήχη τόσο το καλύτερο. Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον αέρινο Υδροχόο σε κάνει να επιθυμείς την απομόνωση από όλους και από όλα. Η δύσκολη όψη του Τετραγώνου του απρόβλεπτου Ουρανού με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου,  σηματοδοτεί ανακατατάξεις και θέλει την ανάλογη προσοχή. Προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστούν ξανά και θα χρειαστείς μια λύση. Να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες μικρές παρεξηγήσεις. Πρόσεξε τους ομοϊδεάτες μεταξύ όλων, θα πάρεις υποστήριξη. Στα οικονομικά βιώνεις σταθερότητα. Όλα είναι όπως πρέπει. Ευνοείται και η προσωπική σου ζωή. Μια νέα ρομαντική σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό; Ένας φίλος που θα γίνει μεγάλος εραστής; Μια νέα φλόγα από το εξωτερικό; Όλα είναι πιθανά. Η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι ευνοεί τα μυστικά. Πρέπει να προσέχεις πραγματικά την υγεία σου, επομένως χαλάρωσε περισσότερο και κοιμήσου καλά.

Αφήστε μια απάντηση