Αστρολογία

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2024

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2024 υπόσχεται επαγγελματική επιτυχία. Η αρχή του χρόνου είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς μια νέα κατεύθυνση. Η αλλαγή εργασίας ή η μετάβαση σε υψηλότερη θέση θα επηρεάσει ευνοϊκά την οικονομική κατάσταση. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενισχύει τις αναλυτικές ικανότητες, πρέπει να ακολουθείτε τη φωνή της λογικής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ζώδια του αέρα που είναι επιρρεπή σε εξανθήματα. Η εστίαση είναι στην οικογενειακή ζωή, είναι σημαντικό να επιλύονται όλες οι διαφορές.

Η ατμόσφαιρα της Πανσέληνου του Λύκου στις 25 Ιανουαρίου ευνοεί τον συναισθηματισμό, δημιουργώντας μια ενθουσιώδη αντίληψη της πραγματικότητας. Επηρεάζει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Οι σχέσεις που ξεκινούν αυτή την περίοδο θα είναι απίστευτα συγκινητικές και θα οδηγήσουν σε γάμο. Τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, θα υπάρξει μια ευκαιρία να ανεβείτε στα σκαλιά της καριέρας, αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χάσετε.Εάν η διοίκηση προσφέρει μια νέα θέση ή σας στείλει για πρακτική στο εξωτερικό, μη διστάσετε να απαντήσετε.Το ωροσκόπιο υπόσχεται ότι οι προσπάθειες που γίνονται θα αποδώσουν πλούσιους καρπούς.

Ευνοϊκές συνθήκες για ταξίδι διαμορφώνονται κάτω από την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ήταν κρίμα να χάσουμε αυτή την ευκαιρία να δούμε τον κόσμο. Τα ταξίδια θα δώσουν πολλές εντυπώσεις και θα δώσουν τροφή για σκέψη. Τα γεγονότα και οι συναντήσεις δεν θα είναι τυχαίες, πιθανότατα, είναι η μοίρα που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγή. Θα πρέπει να σκεφτείτε ποια κατεύθυνση να προχωρήσετε. Η δημιουργική ενέργεια στα μέσα του μήνα θα είναι σε αφθονία, η καριέρα εξελίσσεται σταδιακά. Χάρη στην αυξημένη γοητεία, θα είναι δυνατό να συγκεντρωθεί ένας κύκλος ομοϊδεατών.

Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προβλέπει μια ατμόσφαιρα φιλικής συνεργασίας, όταν οι άνθρωποι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Τα ζώδια της Γης θα είναι τα πιο τυχερά, δεν θα υπάρχει χρόνος διακοπής στο πρόγραμμα εργασίας τους. Ένα επιπλέον επιχείρημα υπέρ μιας τέτοιας επιλογής είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω, όταν κυριαρχεί η πρακτικότητα. Οι σκόρπιες σκέψεις και οι αφηρημένες ιδέες, σαν κομμάτια ενός παζλ, θα συμπληρώσουν τελικά μια ολόκληρη εικόνα. Για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο μέλλον σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν προπονητή που θα αναπτύξει ένα ατομικό σχέδιο προσωπικής ανάπτυξης.

Ο ρυθμός της ζωής θα επιβραδυνθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και η εστίαση θα στραφεί σε καθημερινά θέματα. Οι διακοπές είναι πολύ πίσω μας, είναι καιρός να ασχοληθούμε, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ευχάριστο. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου συνιστά να αφαιρέσετε όλα τα σύνεργα της Πρωτοχρονιάς και να βάλετε το σπίτι σε τέλεια τάξη. Υπάρχουν ακόμα πολλές χαρές μπροστά, δεν χρειάζεται να κολλάμε στο παρελθόν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει να βασιστείτε στον Άρη στον Αιγόκερω, έχει τη δύναμη να προικίσει τους ανθρώπους με απίστευτη δύναμη και ισχυρή θέληση. Δεδομένου ότι τα ζώδια του Αέρα συνήθως στερούνται επιμονής, θα μπορέσουν να επιτύχουν μεγάλη επιτυχία σε έναν τομέα που προηγουμένως τους ήταν αδύνατος. Αν μιλάμε για αθλήματα, θα μπορείτε να μπείτε σε ένα κανονικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να υπερφορτώνετε το σώμα.

Κριός

Το ωροσκόπιο του Κριού για τον Ιανουάριο του 2024 υπόσχεται μια δυναμική περίοδο. Η αρχή του χρόνου είναι μια περίοδος αλλαγών, που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά. Θα αποδειχθεί ότι θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εκκίνηση ή θα επιτύχετε μια προώθηση, λόγω της οποίας η οικονομική κατάσταση θα βελτιωθεί.

Το κύριο κίνητρο των ενεργειών είναι η επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων, που απαιτεί πλήρη προσπάθεια. Με την Πανσέληνο του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 του μήνα στο Λιοντάρι, τα οικογενειακά προβλήματα γίνονται αντιληπτά ιδιαίτερα οδυνηρά, θέλετε φροντίδα και ζεστασιά. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Σε οικονομικό επίπεδο, οι αρχές Ιανουαρίου θα είναι λίγο ταραχώδεις. Πολλά ερωτήματα θα κρέμονται στον αέρα, τα οποία θα επηρεάσουν ίσως κάπως αρνητικά την οικονομική κατάσταση. Το ωροσκόπιο σας υπόσχεται ότι η περίοδος της αβεβαιότητας θα είναι αρκετά σύντομη. Σύντομα θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες, θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να χτίσετε μια στρατηγική σταδιοδρομίας που θα ωφεληθεί. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Τοξότη χαρακτηρίζεται από ανοιχτότητα, η επικοινωνία φέρνει ευχαρίστηση.

Οι συναισθηματικοί ανάμεσά σας θα βρείτε γρήγορα ομοϊδεάτες για διασκέδαση, που όμως θα είναι αθώου χαρακτήρα. Η επίσκεψη σε πάρκα, εκθέσεις, αναζητήσεις θα αφήσει ανεξίτηλη εντύπωση και θα είναι χρήσιμη για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Τα μέσα του μήνα θα φέρουν μια σχετική αφθονία. Αυτό διευκολύνεται από τους σωστά τοποθετημένους τόνους στην αρχή του μήνα, και τελικά μπορείτε να επαινέσετε τον εαυτό σας για τη διορατικότητά σας.

Οι πιο επιτυχημένοι θα είναι καριερίστες Κριοί, που εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο. Η επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στον εξορθολογισμό της ζωής, τονίζοντας έντονα τα δυνατά σημεία. Όλα τα προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στην ώρα τους. Όλες οι περιττές πληροφορίες θα φιλτράρονται, μειώνοντας την πιθανότητα σπατάλης ενέργειας.

Το τέλος Ιανουαρίου θα δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε τη θέση σας. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να εμφανιστούν πληροφορίες που θα βάλουν τις σκέψεις σας στο σωστό «κύμα». Εάν υπάρχει η ευκαιρία να εγγραφείτε σε μια επιχειρηματική λέσχη ή σε μια επιχειρηματική ένωση, δεν πρέπει να τη χάσετε.

Ταύρος

 Το ωροσκόπιο του Ταύρου για τον Ιανουάριο του 2024 υπόσχεται μια σημαντική ανακάλυψη στην καριέρα σας. Χάρη στην επιμέλεια, θα είναι δυνατό να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της ηγεσίας. Ακόμα κι αν η αύξηση δεν αναμένεται ακόμη, μπορεί να έρθει μια κερδοφόρα επιχειρηματική προσφορά. Μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι αλλαγές προς το καλύτερο θα είναι ορατές στην Πανσέληνο του Λύκου , στις 25  Ιανουάριου στον Λέοντα, όταν η σταθερότητα βασιλεύει στη ζωή.

Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι τα αγαπημένα πρόσωπα απαιτούν φροντίδα. Εάν εστιάσετε μόνο στον εαυτό σας, οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να σπάσουν. Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα πετάξουν γρήγορα, η ζωή θα στροβιλιστεί σε μια δίνη οικογενειακών υποθέσεων. Είναι απαραίτητο να επιλυθούν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την οργάνωση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Να δίνετε τη μέγιστη προσοχή στη νεότερη γενιά.

Δεδομένου ότι η κοινωνική δραστηριότητα αυξάνεται πολλές φορές κάτω από την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα έχετε έντονη μέσα στον μήνα. Αυτό θα είναι πιθανότατα το έναυσμα για να πάρετε μια μοιραία απόφαση να αλλάξετε δουλειά, να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή χώρα. Η κοινωνικότητα στα μέσα του μήνα θα είναι στα καλύτερά της, χάρη στην οποία θα μπορέσετε να γοητεύσετε τον κατάλληλο άνθρωπο. Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 υπόσχεται γόνιμη συνεργασία. Η γοητεία σε συνδυασμό με τη διεκδίκηση θα επιτύχουν λαμπρά αποτελέσματα. Η επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω κάνει τις σκέψεις ξεκάθαρες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιτυχία των επιχειρήσεών σας.

Φαίνεται πως θα περάσετε από διάφορες επιλογές για ενέργειες και ιδέες έως ότου, σαν κομμάτια ενός παζλ, αθροιστούν σε μια ενιαία εικόνα. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε να εργαστείτε, αντίθετα, πρέπει να αυξήσετε την ορμή. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου προβλέπει μια καλή υλική επιστροφή. Πιθανότατα, θα είναι δυνατό να ανακτήσετε το κόστος των διακοπών: αν το πορτοφόλι φουσκώσει με χρήματα, η διάθεση δεν μπορεί να είναι κακή.

Ο δυνατός Άρης στον Αιγόκερω έχει ευεργετική επίδραση, βοηθώντας στην επιλογή μιας στρατηγικής win-win. Γιατί να προσπαθήσεις και να κάνεις μια προσπάθεια, αν ούτως ή άλλως όλα είναι καλά. Είναι απαραίτητο να κάνεις και τέτοιες σκέψεις, υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά.

Δίδυμος

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 συμβουλεύει να αποκτήσετε συμμάχους. Για να κατακτηθούν νέες κορυφές, χρειάζονται βοηθοί. Η επιτυχία δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνη της. Χάρη στην υποστήριξη ανθρώπων με επιρροή, θα είναι δυνατό να σημειωθεί σοβαρή πρόοδος στις επιχειρήσεις. Τον μήνα του Αιγόκερω, όλα πρέπει να προσεγγίζονται ορθολογικά. Εάν υπάρχουν προβλήματα στην προσωπική ζωή, δεν πρέπει να κρύβετε το κεφάλι στην άμμο. Βελτιώσεις θα είναι αισθητές ήδη στην Πανσέληνο του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25, στον Λέοντα, όταν οι άνθρωποι είναι γεμάτοι υψηλές σκέψεις.

Κυριευμένοι από συναισθηματική διάθεση, είστε έτοιμοι να κάνετε κάθε παραχώρηση. Μια τέτοια θυσία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Συγκινησιακές θα είναι οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, αφού έρχονται ευχάριστες αλλαγές. Μια τυχαία συνάντηση θα παίξει θετικό ρόλο στη ζωή των μοναχικών ανθρώπων: η αγάπη θα εγκατασταθεί στην καρδιά. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει το ενδιαφέρον για οτιδήποτε νέο και άγνωστο, οι ανήσυχοι ανάμεσά σας θα είστε στο στοιχείο τους.

Μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να πάτε σε μια συναρπαστική εκδρομή ή να επισκεφθείτε μια μοντέρνα θεατρική παραγωγή. Αν και θα απαιτήσει κάποια επένδυση χρόνου και χρήματος, οι εντυπώσεις που θα ληφθούν θα αντισταθμίσουν όλα τα κόστη. Στα μέσα του μήνα τα συναισθήματα θα υποχωρήσουν, η πληθώρα των γεγονότων και ο κόσμος θα αρχίσει να κουράζει. Πάρα πολλές συναντήσεις, αντικρουόμενες πληροφορίες, είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το νόημα αυτού που συμβαίνει. Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 πιστεύει ότι αν μειώσετε τον αριθμό των επαφών, η ποιότητα της επικοινωνίας δεν θα υποφέρει.

Μερικές φορές είναι καλό να είσαι μόνος με τον εαυτό σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Δεδομένου ότι η ζωή χτίζεται σύμφωνα με σαφείς κανόνες κάτω από τον Ερμή στον Αιγόκερω, οι εκπλήξεις πρακτικά αποκλείονται. Στα τέλη Ιανουαρίου, η επαγγελματική επικοινωνία θα γίνει ξανά κορεσμένη, πολλές συναντήσεις είναι στο πρόγραμμα. Και τα περισσότερα από αυτά θα πραγματοποιηθούν σε ανεπίσημο περιβάλλον.

Η συμμετοχή σε πάρτι και διάφορες εκδηλώσεις θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά με άτομα με επιρροή. Ένας δυνατός Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σας μεταμορφώσει τόσο πολύ που οι άλλοι θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν για την πραγματικότητα αυτού που συμβαίνει. Ανούσιες φιλοδοξίες και καθόλου δημιουργικότητα – η εικόνα είναι μάλλον ζοφερή.

Καρκίνος

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προβλέπει αυξημένες εντάσεις. Μπορεί να προκύψουν οικονομικές δυσκολίες και συγκρούσεις στη δουλειά, αλλά σοβαρά προβλήματα μπορούν να αποφευχθούν. Σύντομα η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο, πρέπει να είστε υπομονετικοί. Η ενέργεια του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνει υπερβολική αυστηρότητα, την επιθυμία για το άψογο, το τέλειο.

Με την Πανσέληνο του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25, στον Λέοντα, όταν οι νοσταλγικές εμπειρίες είναι δυνατές, κλείνεστε ακόμα περισσότερο στο καβούκι σας. Δεν πρέπει να απεικονίζετε έντονη δραστηριότητα, η νευρική υπερφόρτωση οδηγεί στην ανάπτυξη άγχους: μερικές φορές μπορεί να είστε λυπημένοι. Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου ενδέχεται να επισκιαστούν από μικρά οικονομικά προβλήματα. Αυτή η κατάσταση είναι αρκετά προβλέψιμη: οι διακοπές της Πρωτοχρονιάς απαιτούν πρόσθετο κόστος. Το ωροσκόπιο συμβουλεύει να αντιμετωπίζετε την κατάσταση φιλοσοφικά, χωρίς περιττές δραματοποιήσεις.

Οι δυσκολίες είναι προσωρινές, η ζωή σύντομα θα επιστρέψει στη συνηθισμένη της πορεία. Η προστασία της Αφροδίτης στον Τοξότη θα φέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια. Ένα πικνίκ στη φύση, ένα ταξίδι σε μια εξωτική χώρα ή ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό είναι ένας πολύ καλός λόγος για να βγείτε στο δρόμο. Η συνεχής αλλαγή σκηνικού δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε. Μέχρι τα μέσα του μήνα, η οικογενειακή ζωή θα βελτιωθεί, θα έρθει μια στιγμή διορατικότητας.

Οι σύντροφοι γνωρίζουν την αξία του άλλου, επομένως θα κάνουν σοβαρές παραχωρήσεις. Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 υπόσχεται πλήρη αμοιβαία κατανόηση: η οικογένεια είναι ένας καλά συντονισμένος μηχανισμός που λειτουργεί χωρίς αποτυχίες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα παιδιά, χρειάζονται καθοδήγηση. Δεδομένου ότι ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, θα έχετε την υπομονή να αντιμετωπίσετε υποθέσεις που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό.

Κάτω από τον Άρη στον Αιγόκερω, η ζωή γίνεται πιο οργανωμένη, κάτι που για εσάς είναι η κύρια προϋπόθεση για μια άνετη ύπαρξη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να αντέξετε τον μεγαλύτερο μαραθώνιο, το κύριο πράγμα είναι να αποφασίσετε για τον τελικό στόχο.

Λέων

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προβλέπει αλλαγές στην καριέρα και τις επιχειρήσεις. Η αρχή της χρονιάς είναι εξαιρετική για να κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια νέα θέση. Οι πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας θα είναι επιτυχείς. Η αυτοεκτίμηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην οικογένεια. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Αιγόκερω χαρακτηρίζεται από εγκράτεια, η ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις. Θα πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για να αντιστραφεί αυτή η αρνητική τάση.

Για έναν μοναχικό Λέοντα, η κατάσταση είναι ευνοϊκή, κατά την Πανσέληνο του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 στο ζώδιό σας, πιθανές ρομαντικές περιπέτειες. Για να γίνει η «συνάντηση» θα πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία. Το πρώτο βήμα μπορεί να είναι το διαδικτυακό ραντεβού. Στις αρχές Ιανουαρίου, η ικανότητα κινητοποίησης σε μια δύσκολη κατάσταση θα σας φανεί χρήσιμη. Τα ξαφνικά έξοδα μπορεί να ταράξουν, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία οικονομίας. Το ωροσκόπιο του συμβουλεύει να βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις. Εάν ελέγξετε τα διαθέσιμα κεφάλαια και καταρτίσετε ένα λεπτομερές οικονομικό πλάνο, θα μπορέσετε να παραμείνετε μέσα σε έναν ακόμη μέτριο προϋπολογισμό.

Δεδομένου ότι η θετική σκέψη κυριαρχεί κάτω από την Αφροδίτη στον Τοξότη, όλα τα κακά πράγματα θα ξεχαστούν γρήγορα και δεν θα αφήσουν ίχνος στην ψυχή. Παρά τα προβλήματα, είστε αποφασισμένοι να ζήσετε ενδιαφέρουσες καταστάσεις, χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό μάταια. Οι φιλικές συγκεντρώσεις, ένα ταξίδι για επίσκεψη είναι οι απλές χαρές που μπορούν να φέρουν πολλή ευχαρίστηση..

Χάρη στον Ερμή στον Αιγόκερω, οι απώλειες θα είναι ελάχιστες. Είναι σημαντικό να δείχνετε ήρεμοι. Η καριέρα στα τέλη Ιανουαρίου κερδίζει δυναμική, οι startups αναπτύσσονται ραγδαία. Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν είναι τύχη και δώρο της μοίρας, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου συνιστά να ποντάρετε στην ταχύτητα.

Πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, με σκληρή πίεση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες: όλα πρέπει να είναι τέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Για τους μεγαλοπρεπείς Λέοντες, χρειάζεται πάντα να είστε σε καλή φόρμα και από πάνω. Η προστασία του Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτό το θέμα.

Παρθένος

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο τον Ιανουάριο του 2024, η απόδοση είναι στο μέγιστο. Χάρη σε αυτό, θα είναι δυνατή η αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων μετά τις διακοπές. Η σκληρή δουλειά θα φέρει όχι μόνο ηθική ικανοποίηση, αλλά και υλικά αποτελέσματα. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις που απαιτούν γρήγορη απάντηση, θα χρειαστεί ευρηματικότητα και οργανωτικό ταλέντο. Δεν είναι η ώρα να καθίσετε στη σκιά, πρέπει να πάρετε την ηγεσία στα χέρια σας για να οδηγήσετε την ομάδα στην επιτυχία. Όσον αφορά τα χρήματα, η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη: τα έξοδα αυξάνονται, ενώ τα εισοδήματα παραμένουν ίδια.

Θα πρέπει να πάρετε μια ριζική απόφαση, αλλά είναι καλύτερα να το κάνετε μετά την Πανσέληνο του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 , στον Λέοντα, όταν επικρατεί μια νηφάλια άποψη για τα πράγματα. Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα προκαλέσουν ανάταση, επιθυμία να ζήσετε με έναν νέο τρόπο. Παρά τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, οι εργασίες θα προχωρήσουν γόνιμα. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, θα είναι δυνατό να επιτύχετε πρωτόγνωρα ύψη στον τομέα της καριέρας. Ενώ άλλοι θυσιάζετε τις επιχειρήσεις για χάρη του ελεύθερου χρόνου, υπάρχει μια ευκαιρία να ανέβετε στην εταιρική σκάλα.

Το κύριο πράγμα είναι να δείξετε επιμονή και επιμέλεια. Λόγω της επιρροής της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα υπάρχει η επιθυμία να δοκιμάσετε κάτι ασυνήθιστο, να ξεπεράσετε τη συνηθισμένη συμπεριφορά. Ένας λογικός Παρθένος θα νιώσει το πνεύμα του τυχοδιωκτισμού και μπορεί να μπλέξει σε μια αμφίβολη ιστορία. Ίσως δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα και φήμη, είναι καλύτερο να κατευθύνετε την ενέργεια σε μια αβλαβή κατεύθυνση: οικογενειακές διακοπές, ταξίδια σε όμορφα μέρη. Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία να έρθεις κοντά με οποιονδήποτε, ακόμα και με το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις. Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προειδοποιεί για την ευθραυστότητα των γρήγορων σχέσεων.

Η επιφανειακή επικοινωνία δεν εγγυάται μια δυνατή ένωση, αν και θα αφήσει αξέχαστη εντύπωση. Κάτω από τον Ερμή στον Αιγόκερω, πολλά ξεκαθαρίζουν και μπαίνουν στη θέση τους. Αν έχετε μπει σε μια ολισθηρή πλαγιά, θα υπάρξουν άτομα που θα λειτουργήσουν ως φύλακες άγγελοι και θα σας σώσουν από λάθη. Ως αποτέλεσμα, φαινομενικά απερίσκεπτα βήματα θα οδηγήσουν σε επιτυχία.

Η οικονομική κατάσταση θα βελτιωθεί στα τέλη Ιανουαρίου και οι όποιες επιθυμίες θα γίνουν εφικτές. Εκτός από την κύρια εργασία σας, θα εμφανιστεί ίσως ένα έργο, η υλοποίηση του οποίου θα πάρει λίγο χρόνο και το κέρδος θα είναι μεγάλο. Δεδομένου ότι ο Άρης στον Αιγόκερω έχει ισχυρή επιρροή στον χαρακτήρα ενός ατόμου, θα εμφανιστείτε μέσα από ένα νέο πρίσμα. Η σιδερένια επιμονή θα προστεθεί στον φυσικό ορθολογισμό, έτσι ώστε να επιτευχθούν τυχόν ρεκόρ.

Ζυγός

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 υπόσχεται οικονομική ευημερία. Η αρχή της χρονιάς θα είναι μια σημαντική ανακάλυψη όσον αφορά την καριέρα, λες και η μοίρα αποφάσισε να αντισταθμίσει τις προηγούμενες απώλειες. Μια νέα θέση με μεγάλο μισθό είναι ένας καλός λόγος για να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Για να αλλάξουν προς το καλύτερο οι οικογενειακές σχέσεις, η προσοχή πρέπει να εστιάζεται σε στιγμές που προκαλούν ζεστά συναισθήματα.

Η Πανσέληνος του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 , στον Λέοντα,  δίνει ώθηση σε δημιουργικές αναζητήσεις, εμπνέει νέες ιδέες. Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη στην οικονομική ευημερία. Παρά το αυξημένο κόστος, θα μπορέσετε να παραμείνετε στη ζωή όπως την θέλετε, απλά πρέπει να εργαστείτε περισσότερο από το συνηθισμένο.

Η προστασία της Αφροδίτης στον Τοξότη προκαλεί δίψα για καινοτομία, ωθώντας τους ανθρώπους σε συνεχή μετατόπιση. Ακόμη και ένα σύντομο ταξίδι θα σας βοηθήσει να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να επαναφορτιστείτε με θετική ενέργεια. Η βιασύνη στα μέσα του μήνα μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Ανησυχείτε για την εργασία ή την προσωπική σας ζωή, είναι εύκολο να αφήσετε την επιφυλακή σας και να σας εξαπατήσουν. Εάν η ζωή έχει θέσει ένα δύσκολο έργο, το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προτείνει να κάνετε μια παύση για προβληματισμό.

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μετακομίσετε σε νέο τόπο διαμονής. Υπό την επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω, ό,τι περιττό και εμποδίζει την ανάπτυξη εξαλείφεται ανελέητα, οπότε τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους. Θα καταλάβετε ότι ο χρόνος δεν είναι άπειρος, είναι απαραίτητο να τον χρησιμοποιήσετε με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Τα επαγγελματικά θέματα στα τέλη Ιανουαρίου θα επιλυθούν γρήγορα και εύκολα, χωρίς να προκληθεί καμία ταλαιπωρία. Θα πρέπει να λάβετε μέρος σε ενδιαφέροντα έργα και μαζί με επαγγελματίες. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου προβλέπει μια μακρά και γόνιμη συνεργασία, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η άνοδος στην καριέρα. Η αιγίδα του δυνατού Άρη στον Αιγόκερω δίνει το ταλέντο του στρατηγού και δίνει την ευκαιρία να δείξετε τον σιδερένιο χαρακτήρα σας. Η ζωή χτίζεται σύμφωνα με σαφείς κανόνες και νόμους.

Σκορπιός

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 υπόσχεται επιτυχία σε οικονομικά θέματα. Παρά το υψηλό κόστος που σχετίζεται με τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τα χρήματα. Με σκληρή δουλειά θα καλυφθούν όλα τα έξοδα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω χαρακτηρίζεται από συγκράτηση στα συναισθήματα, κάτι που μόνο καλό είναι. Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία σε μια σχέση, για παράδειγμα, να κάνετε μια προσπάθεια συμφιλίωσης ή να ομολογήσετε τον έρωτά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Η Πανσέληνος του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 , στον Λέοντα,  ευνοεί τον συναισθηματισμό, καθώς μπορεί και να βαλτώσετε σε δυσάρεστες αναμνήσεις. Για να εκτονώσετε λίγο την ατμόσφαιρα, πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι πραγματικά χρήσιμο: χόμπι, οικιακές δουλειές, αθλήματα. Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα είναι τεταμένες, θα πρέπει να λύσετε προβλήματα εκτάκτως.

Θα είναι δυνατό να ανταπεξέλθετε στις εργασίες, αν και εις βάρος των προσωπικών συμφερόντων. Εάν δεν το κάνετε αυτό τώρα, η κατάσταση θα γίνει εντελώς μπερδεμένη. Χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη, που ξυπνά τον νεανικό ενθουσιασμό στην καρδιά, πολλά προβλήματα εξαφανίζονται από μόνα τους. Το μέλλον δεν φαίνεται πλέον απελπιστικό, θετικά σημάδια φαίνονται παντού.

Ένας εμπνευσμένος Σκορπιός είναι σε θέση να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο: ένα αίσθημα έμπνευσης είναι ένα ισχυρό κίνητρο για κίνηση. Είναι σημαντικό να παραμείνετε σε αυτή την κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέχρι τα μέσα του μήνα, θα μπορέσετε να εκπνεύσετε λίγο, τα προβλήματα θα λυθούν και η ένταση θα υποχωρήσει. Μπορείτε να επαινέσετε τον εαυτό σας για τη δουλειά που έχετε κάνει, και ακόμα καλύτερα, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε κάτι ευχάριστο. Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προσφέρει μια σειρά διαδικασιών ενδυνάμωσης.

Το σώμα χρειάζεται ξεκούραση και αποκατάσταση. Δεδομένου ότι ο Ερμής στον Αιγόκερω σημαίνει τάξη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: οι αλλαγές και οι καινοτομίες είναι μόνο προς το καλύτερο. Η επιθυμία να βελτιώσετε τον εαυτό σας, καθώς και να κάνετε τη ζωή ευκολότερη για τους άλλους θα επικρατήσει.

Η αίσθηση του «χαμένου» στα τέλη Ιανουαρίου εξηγείται από το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα. Ή ίσως αυτή είναι η αντίδραση ενός κουρασμένου σώματος που οι δυνάμεις του εξαντλούνται. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου συνιστά να στραφείτε σε κάτι ευχάριστο. Εάν τα μάτια σας είναι θολά, η δουλειά σας είναι κουραστική, πρέπει να ασχοληθείτε με ένα χόμπι και, επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα.

Σε περίπτωση αποτυχίας, θα μπορέσετε να διορθώσετε την κατάσταση χάρη στην υποστήριξη του Άρη στον Αιγόκερω, του οποίου η ενέργεια ενισχύει τον εσωτερικό πυρήνα. Ακόμα κι αν υπάρχουν λάθη στη δουλειά, δεν υπάρχει κατανόηση του τελικού στόχου, οι άλλοι δεν θα παρατηρήσουν τίποτα.

Τοξότης

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 συμβουλεύει να αναζητήσετε έμπνευση στα ταξίδια. Η αρχή της χρονιάς ανοίγει ένα νέο στάδιο ζωής, υπάρχουν πολλά σημαντικά γεγονότα μπροστά. Για να περπατήσετε με επιτυχία αυτό το μονοπάτι, πρέπει να σχηματίσετε ένα απόθεμα ευχάριστων εντυπώσεων. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Αιγόκερω διδάσκει υπομονή, θα μπορέσετε να κρατήσει τα συναισθήματα υπό έλεγχο. Χάρη στη στοχαστική εργασία για τον εαυτό σα, θα μπορέσετε να φτάσετε σε μια κατάσταση αρμονίας. Αυτό θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε την εργασία που έχετε ξεκινήσει και να βάλετε τα έγγραφα σε τάξη.

Η πνευματική ατμόσφαιρα της Πανσελήνου του Λύκου, στις 25, στον Λέοντα, τον Ιανουάριο φέρνει τους ανθρώπους κοντά, αναγκάζοντάς τους να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον διαφορετικά. Μια ισχυρή άνοδος ενέργειας στις αρχές Ιανουαρίου θα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σας. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε λύσεις, αποφύγετε με κάθε δυνατό τρόπο για να πραγματοποιήσετε γρήγορα το σχέδιό σας.

Το ωροσκόπιο υπόσχεται αλλαγές προς το καλύτερο στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα υπάρχει η ευκαιρία να λάβετε προαγωγή ή να βρείτε μια νέα δουλειά, λόγω της οποίας το εισόδημα θα αυξηθεί σημαντικά. Χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη, που ξυπνά την επιθυμία για αλλαγή. Ο ανήσυχος Τοξότης δεν θα χάσει την ευκαιρία να πάει στο δρόμο και να συνδυάσει επιδέξια τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση. Το επαγγελματικό ταξίδι θα είναι επιτυχημένο, η εμπειρία που αποκτήθηκε και οι νέες γνωριμίες θα είναι εξαιρετικά χρήσιμες για καριέρα. Μέχρι τα μέσα του μήνα, ο ενθουσιασμός θα αυξηθεί, η αυτοπεποίθηση θα ενισχυθεί. Θέλετε να προσθέσετε φωτεινά χρώματα στη ζωή σας και να αλλάξετε τη συνήθη πορεία των πραγμάτων.

Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προτείνει να μην αναβάλλετε τα ευχάριστα για αργότερα: μόνο το παρόν έχει σημασία. Είναι απαραίτητο να βγαίνουμε κάπου όσο πιο συχνά γίνεται, να επικοινωνούμε πολύ και να διασκεδάζουμε. Όλα φταίνε για τον Ερμή στον Αιγόκερω, όταν οποιαδήποτε δραστηριότητα χτίζεται με αυστηρούς κανόνες. Μην παραμερίζετε τα οικονομικά προβλήματα, ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσετε τους γονείς.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν θα μετανιώσουν για την απόφασή τους να ταξιδέψουν, παρά τις όποιες δυσκολίες. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου συνιστά να παραδοθείτε στη δύναμη των συναισθημάτων: η αγάπη είναι το πιο σημαντικό. Ένας ξαφνικός ρομαντισμός θα δώσει στη ζωή ένα νέο νόημα, στρέφοντάς την 180 μοίρες.

Αιγόκερως

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, αναμένονται σοβαρές αλλαγές τον Ιανουάριο του 2024. Βασικά, θα αγγίξουν τη δουλειά, θα υπάρξει η ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ένα σημαντικό έργο ή να πάτε επαγγελματικό ταξίδι. Αυτό θα είναι καταλύτης για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας. Η ικανότητα να υποτάσσετε τα συναισθήματα στο μυαλό που κατέχετε τέλεια, θα είναι πολύ χρήσιμο. Ωστόσο, η ηρεμία που επικρατεί μπορεί να είναι παραπλανητική. Τον μήνα του Αιγόκερω, δεν μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, χρειάζεστε συνεχή έλεγχο.

Αν και η Πανσέληνος του Λύκου τον Ιανουάριο , στις 25, στον Λέοντα, θα έχει τόσο ζεστή ατμόσφαιρα που θα χαλαρώσετε. Ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε σημαντικές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις. Αυτό δεν είναι απόδειξη αδυναμίας, αλλά συνειδητή επιλογή υπέρ της οικογένειας. Οι οικονομικές υποθέσεις τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου θα εξελιχθούν με επιτυχία, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι συγγενείς θα θέλουν να ευχαριστήσουν με ένα καλό δώρο και να παρουσιάσουν κάτι πολύτιμο. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε ένα μπόνους: οι αρχές αποφασίζουν να ενθαρρύνουν τον ενθουσιασμό της εργασίας. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει θετική επιρροή στους ανθρώπους, ξυπνώντας τη συμπόνια στις καρδιές τους, οι παρεξηγήσεις θα ξεπεραστούν. Ο διάλογος με αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους και συνεργάτες είναι βέβαιο ότι θα αναπτυχθεί, αυτή είναι μια καλή στιγμή για την ενίσχυση των δεσμών.

Η ανάπτυξη της καριέρας στα μέσα του μήνα θα επιταχυνθεί, νέες προοπτικές θα ανοίξουν. Θα υπάρξει μια κατανόηση προς ποια κατεύθυνση είναι καλύτερο να κινηθείτε, τι είδους άνθρωποι μπορεί να είναι χρήσιμοι. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για να ξεχωρίσετε για να τραβήξετε την προσοχή ενός υψηλού αξιωματούχου. Όσο για τη διάθεση, εδώ κυριαρχεί ο Ερμής στον Αιγόκερω, που κάνει τις σκέψεις ξεκάθαρες και τα σχέδια ξεκάθαρα. Ξεχωριστά κομμάτια ζωής, σαν κομμάτια παζλ, διπλώνονται σε έναν μόνο καμβά. Αν η λαχτάρα τρώει την ψυχή, πρέπει να πας στο δρόμο: ακόμη και ένα σύντομο ταξίδι θα έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου προβλέπει αύξηση της έντασης στις σχέσεις. Ο σύντροφος θα νιώσει περιττός, η δυσαρέσκεια μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο σκάνδαλο. Σε κάθε περίπτωση, η τύχη θα είναι με το μέρος σας οπότε η διάθεση θα είναι καλή. Για όσους δεν τους αρέσει να επιδίδονται στη σκέψη, η απάντηση είναι ξεκάθαρη – τυφλή τύχη.

Υδροχόος

Το ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προειδοποιεί για έντονες στιγμές. Η ατμόσφαιρα μετά τις διακοπές χαλαρώνει, τα συνηθισμένα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται επίπονα και ακατόρθωτα. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις που απαιτούν την εκδήλωση ευρηματικότητας, θα μπορέσετε να «φανείτε» σε όλο σας το μεγαλείο.

Η υπερβολική ευπάθεια μπορεί να σας εμποδίσει να απολαύσετε τον θρίαμβο. Μικρή ανησυχία προκαλεί η Πανσέληνος του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 , στον Λέοντα, όταν οι εμπειρίες γίνονται έντονες. Πρέπει να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σε μια πρακτική κατεύθυνση, φορτώνοντας τον εαυτό σας με δουλειά. Οι αρχές Ιανουαρίου θα είναι πιο δύσκολες σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις, κάποια πράγματα θα πρέπει να αναθεωρηθούν. Ήρθε η ώρα να μειώσετε τις απαιτήσεις σας και να συμβιβαστείτε με τις ελλείψεις του συντρόφου σας.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, η δύναμη βρίσκεται στη γενναιοδωρία. Μπορείτε να εγκαταλείψετε τις αρχές σας για χάρη της αγάπης, αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σχέση πιο ζεστή και πιο έμπιστη. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Τοξότη χαρακτηρίζεται από θετική σκέψη και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, θα είναι δυνατό να αποτραπούν οι συγκρούσεις ή να σβήσουν στο μπουμπούκι. Θα είστε τόσο γοητευτικοί που θα προσελκύετε εύκολα αντιπάλους στο πλευρό σας. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία: μπορείτε να εμπιστευτείτε συνεργάτες, ακόμα κι αν υπόσχονται βουνά από χρυσό. Μέχρι τα μέσα του μήνα, η προσωπική ζωή θα βελτιωθεί, οι σκέψεις θα απασχοληθούν με πιο πεζά πράγματα.

Υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες για την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Το γενικό ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2024 προτείνει να οπλιστείτε με γνώση. Μπορεί να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας ή θα πρέπει να αλλάξετε το πεδίο δραστηριότητας. Αν και υπό την επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας.

Σε ελαφρώς τεταμένο κλίμα θα διεξαχθούν οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου. Αν και τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να πάνε μπροστά, επιτέλους καταφέραμε να μπούμε σε ρυθμό εργασίας. Το ωροσκόπιο Ιανουαρίου συνιστά να μην εστιάζετε στις αποτυχίες. Χάρη στην επιμονή και τη σκληρή δουλειά, όλα θα πάνε καλά, θα έρθουν υψηλά επιτεύγματα και οικονομική επιτυχία. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο Άρης στον Αιγόκερω θα έρθει στη διάσωση, του οποίου η πολεμική ενέργεια βοηθά στην εδραίωση της τάξης.

Ιχθύς

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, τον Ιανουάριο του 2024 θα υπάρξει μια ευκαιρία να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Χάρη στην υπεύθυνη εργασία, θα είναι δυνατό να κερδίσετε την εύνοια του αφεντικού. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να υπάρξει μια προσφορά για μια προώθηση. Δεδομένου ότι ο Ήλιος στον Αιγόκερω διδάσκει την ορθολογική χρήση των διαθέσιμων πόρων, δεν πρέπει να ενεργήσετε βιαστικά. Ακόμα κι αν η οικονομική σας κατάσταση σας επιτρέπει να κάνετε υπερβολικές δαπάνες, θα πρέπει να κάνετε μια λίστα με όλα τα αναμενόμενα έξοδα.

Δύσκολες στιγμές θα ξεκαθαρίσουν με την Πανσέληνο του Λύκου τον Ιανουάριο, στις 25 , στον Λέοντα, όταν η ειρήνη θα βασιλεύει στην ψυχή. Όντας σε αρμονία με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας, θα μπορέσετε να επιτύχετε σε όλους τους τομείς της ζωής. Ο διαλογισμός θα βοηθήσει να παρατείνει αυτή την ευτυχισμένη κατάσταση. Οι αρχές Ιανουαρίου θα αποδειχθούν έντονες συναισθηματικά, μια σειρά από διακοπές θα στροβιλιστεί σε μια δίνη διασκέδασης. Θέλετε να ζήσετε λαμπερά, έτσι κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή, γεμάτη με κάτι ευχάριστο.

Το ωροσκόπιο συμβουλεύει να μην κάνετε οικονομία στις διακοπές: ένα όμορφο περιβάλλον ευνοεί την επικοινωνία. Δεν αποκλείεται η γνωριμία που έχει ξεκινήσει να έχει και συνέχεια. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Τοξότη ενθαρρύνει την κίνηση, θα είναι πολύ δύσκολο να καθίσετε σε ένα μέρος. Η ιδέα να συγκεντρώσετε μια ειλικρινή παρέα και να περάσετε χρόνο σε ένα υπέροχο μέρος θα είναι επιτυχημένη. Μπορείτε να συνδυάσετε τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση και να οργανώσετε ένα εταιρικό πάρτι στη φύση. Η προσφορά προσφοράς δεν θα σας εκπλήξει, στα μέσα του μήνα τα πράγματα θα πάρουν μια γρήγορη τροπή.

Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο τον Ιανουάριο του 2024, κάποιοι από τους συναδέλφους θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε ανοιχτή σύγκρουση. Η παρέμβαση του Ερμή στον Αιγόκερω θα βάλει τα πάντα στη θέση τους, αναδεικνύοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Εξαρτάται μόνο από εσάς πόσο ευνοϊκά θα εξελιχθεί η ζωή. Εάν ο ενθουσιασμός διεγείρει το αίμα και θέλετε αλλαγές, υπάρχει ένας ασφαλής τρόπος να διώξετε ενέργεια – μια αλλαγή εικόνας.

 

Αφήστε μια απάντηση