Ειδήσεις Κύπρος

Virtual Αγώνα Δρόμου Medochemie 5ΚΜ

 

Ζήσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία τρέχοντας στον Virtual Αγώνα Δρόμου Medochemie 5ΚΜ

 

Από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου δοκιμάζουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τρέχοντας στον Αγώνα Δρόμου Medochemie 5ΚΜ, στο πλαίσιο του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν την απόσταση μόνοι ή μαζί με φίλους, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, στο ρυθμό που επιθυμούν και σε οποιαδήποτε ημέρα στη διάρκεια της περιόδου του virtual αγώνα. Παράλληλα μπορούν να επαναλάβουν το εγχείρημα τους μια ή περισσότερες φορές, ώστε να επιτύχουν την καλύτερη επίδοση, αποστέλλοντας όμως  τον τελικό τους χρόνο μόνο μια φορά.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ πραγματοποιείται φέτος σε virtual εκδοχή, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο τους ισχυρούς δεσμούς με το δρομικό κίνημα, σε όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής πωλήσεων της Medochemie, Νίκος Χρηστίδης, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης του ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, η Medochemie δίνει και φέτος το παρόν της, στην virtual αυτή εκδοχή της διοργάνωσης, ως χορηγός και ονοματοδότης του Αγώνα Δρόμου 5ΚΜ. Πρόκειται, είπε χαρακτηριστικά, για μια πρωτότυπη ιδέα, η οποία προωθεί τα αθλητικά ιδεώδη, ως θετικό πρότυπο ζωής για μια υγιή κοινωνία, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com

Αφήστε μια απάντηση