Αυστρία Κύπρος Μουσική Παροικιακά Νέα

«ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

 

Η μοναδικά γιορτινή συναυλία «ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ», είναι και πάλι μαζί σας για 6η χρονιά. Συντονιστείτε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 19:00 ώρα Κύπρου, 18:00 ώρα Βιέννης, για να νιώσετε το μαγικό βιεννέζικο άγγιγμα των Χριστουγέννων κατευθείαν από την καρδιά της Ευρώπης. Ένα διεθνές καστ καλλιτεχνών όπως η Κύπρια σοπράνο Χρύσω Μακαρίου, ο Βούλγαρος βαρύτονος Russi Nikoff και μέλη της γνωστής βιεννέζικης ορχήστρας Vienna Classic Orchestra πραγματοποιούν τη συναυλία με ένα πρωτότυπο τρόπο. Στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς από την Βιέννη, στηρίζοντας τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή και τα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με Live Streaming προβολή από την επίσημη σελίδα της σοπράνο Χρύσω Μακαρίου, στο Facebook και ταυτόχρονα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Η φετινή συναυλία στην Βιέννη πραγματοποιείται με την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Αυστρίας η οποία παραχώρησε τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας. Την όλη παραγωγή στην Βιέννη οργανώνει και στηρίζει το Vienna Quartiere Artistico.

Το κοινό της Κύπρου και της Αυστρίας θα μπορεί να κάνει την οικονομική εισφορά του στον λογαριασμό του Συνδέσμου Ένα Όνειρο Μια Ευχή από τώρα με του εξής τρόπους:

  1. πατώντας σε αυτόν το σύνδεσμο (link)
  2. με κατάθεση στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς του Π.Σ. Ένα Όνειρο Μία Ευχή, αναγράφοντας την λέξη ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ

Τρ.Κύπρου

Αρ.λογαριασμού: 0113-01-046830

IBAN: CY31002001130000000104683000

SWIFT: BCYPCY2N

Ελληνική Τράπεζα

Αρ.λογαριασμού: 126-01-246432-01

IBAN: CY59 0050 0126 0001 2601 2464 3201

SWIFT: HEBACY2N

  1. μέσω μηνυμάτων sms (ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ CYTA). Θα πρέπει να στείλουν στο 7060 τη λέξη
  • EFXI 1 για εισφορά 1 ευρώ
  • EFXI 3 για εισφορά 3 ευρώ
  • EFXI 5 για εισφορά 5 ευρώ

Το 2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου η χριστουγεννιάτικη συναυλία Christmas in Vienna, εμπνευσμένη από την ομώνυμη συναυλία του Konzerthaus στη Βιέννη η οποία δημιουργήθηκε και καθιερώθηκε από τους τρεις τενόρους Παβαρόττι, Ντομίγκο και Καρρέρας. Η συναυλία ήταν μία συνδιοργάνωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ένα Όνειρο Μια Ευχή και της Αυστριακής Πρεσβείας στην Κύπρο, όπου όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν στα παιδιά με καρκίνο. Το 2016 η συναυλία μετονομάστηκε σε Βιεννέζικα Χριστούγεννα (Viennese Christmas) και παρουσιάστηκε στο βιεννέζικο κοινό από το Vienna Quartiere Artistico. Έκτοτε η συναυλία με την ονομασία Βιεννέζικα Χριστούγεννα, παρουσιάζεται μία χρονιά στην Λευκωσία, όπου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Κύπρο και μία χρονιά στην Βιέννη, όπου διοργανώνεται από τον φορέα Vienna Quartiere Artistico και στηρίζεται από την Κυπριακή Πρεσβεία στην Αυστρία και την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας, πάντοτε υπό την αιγίδα της Υψηλής Προστάτιδας του Συνδέσμου, κας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Λευκωσία και Βιέννη ενώνονται συμβολικά μέσω της μουσικής στέλνοντας μηνύματα δοτικότητας, αγάπης και προσφοράς

Αφήστε μια απάντηση