Τουρισμός

Η εικονική επιχείρηση URBAN BIKER APP του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου

 

Η URBAN BIKER APP του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου είναι μία καινοτόμα εφαρμογή που προτείνει ασφαλείς, χρήσιμες και τουριστικού ενδιαφέροντος ποδηλατοδιαδρομές. Το App μας αξιοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να εντοπίσει και να ενημερωθεί για χρήσιμες υπηρεσίες, επιχειρήσεις, καταστήματα και σημεία ενδιαφέροντος εύκολα και διασκεδαστικά!

Το σλόγκαν μας είναι «Κινήσου διασκεδαστικά – Κινήσου Οικολογικά».

Ο σύνδεσμος για να στηρίξετε με την ψήφο σας την Urban Biker App είναι: 

https://jagreece.org/promovoting/vote-2022/

 

 

Την URBAN BIKER ίδρυσε μία ομάδα μαθητών του Γ2 του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου με υπεύθυνη τη Διευθύντρια Αθηνά Κοκκόρη και με τη συνδρομή εκπαιδευτικών (Νίνος Γιάννης, Κασίμη Ιωάννα, Μωραΐτη Φωτεινή) ενώ inspirational mentor είναι η πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κυρία Γκερέκου.

Έμπνευση για εμάς αποτέλεσαν  η πρόθεση μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής για  τους συνανθρώπους μας και εμάς και τα βιώματά μας κατά το lockdown . Παρατηρήσαμε ότι αυτό τον καιρό μειώθηκαν οι ρύποι και η κυκλοφορία. Οι άνθρωποι στράφηκαν σε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

 

 

Η ερώτηση λοιπόν που προέκυψε; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

Όραμα της επιχείρησής μας είναι να συμβάλλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη, να προτείνουμε μία οικολογική λύση για το κυκλοφοριακό και να προωθήσουμε έναν διασκεδαστικό και ανθρώπινο τρόπο ζωής.

 

 

Οι συνεργασίες μας με το Δήμο Ιλίου, με τοπικές εταιρείες ποδηλάτων, με ποδηλατικούς συλλόγους αλλά και με τον εμπορικό Σύλλογο του Δήμου, αποδεικνύουν ότι είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για τον άψογο σχεδιασμό και την ποιότητα του προϊόντος μας.

Η επιχείρηση μας προσφέρει σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη όπως η προώθηση των εμπορικών επιχειρήσεων που βρίσκονται γύρω από τις ποδηλατοδιαδρομές καθώς και η τουριστική ανάπτυξη σε συνδυασμό με την οικολογική ανάπτυξη.

 

 

Πληροφορίες για την εφαρμογή Urban Biker μπορείτε να δείτε στο σύντομο promo video μας στο οποίο έχουμε την χαρά και την τιμή να μιλά για εμάς ο Δήμαρχος του Δήμου Ιλίου κος Ζενέτος και η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κα Γκερέκου.

 

 

Επίσης στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πληροφορίες από τη συνάντηση της ομάδα μας με την inspirational mentor πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κα Γκερέκου Άντζελα: Η πρώτη συνάντηση με την Inspirational Mentor κα Άντζελα Γκερέκου για την εικονική μας επιχείρηση! – 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου (1gym-iliou.gr)

 

Ο σύνδεσμος για να στηρίξετε με την ψήφο σας την Urban Biker App είναι: 

https://jagreece.org/promovoting/vote-2022/

 

Αφήστε μια απάντηση