Ομογένεια

Το Συντονιστικό Γραφείο Καΐρου τιμά την 25η  Μαρτίου

 

Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος*

«Τα σχολεία της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης Εξωτερικού τιμούν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου» ήταν το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης των Συντονιστικών Γραφείων Εκπαίδευσης Εξωτερικού , υπό την αιγίδα υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

 

Το Συντονιστικό Γραφείο Καΐρου, ανέθεσε στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου, ως Τ.Ε.Γ της περιοχής ευθύνης του, την παραγωγή του βίντεο που παρουσιάστηκε. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εορτασμών της εθνικής επετείου στις σχολικές μονάδες Αλεξάνδρειας, Καΐρου, Τύνιδας, Ντόχα, Ντουμπάι και Ιεροσολύμων.

 

 

Οι Αιγυπτιώτες Έλληνες τιμούν με περηφάνεια την ιστορία της Ελλάδας αλλά και την ιστορία του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού που ήταν πάντα αναπόσπαστο τμήμα της Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας όπως άλλωστε και οι ομογενείς των γύρω χωρών αλλά και όλου του κόσμου.

 

 

Καμαρώστε τους!

https://www.youtube.com/watch?v=FRvgNOD5Jjs

Ολόκληρη τη διαδικτυακή εκδήλωση, με τις συμμετοχές όλων των συντονιστικών γραφείων,  μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VJAdFD01kas 

 

 

 

 

 

*Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου

 

 

Αφήστε μια απάντηση