Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι της Στέλλας Σαμαρά με τίτλο «Το Μέσα»

H Στέλλα Σαμαρά κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Το Μέσα”.

Το τραγούδι αυτό, είναι δημιούργημα της ίδιας της ερμηνεύτριας, τόσο στη σύνθεση του κομματιού όσο και στο στιχουργικό κομμάτι, ενώ το music video που συνοδεύει το τραγούδι, το έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Αγγελίδης και ο Κωστής Λέπουρης με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά μαγευτικό.

Με το ύφος του να συγκαταλέγεται στο ρεμπέτικο, η Στέλλα Σαμαρά έρχεται να μας ταξιδέψει σε παλιές εποχές, οι οποίες υποστηρίζονται εξαιρετικά από το ταλέντο της τραγουδίστριας. Μέσα από νοσταλγικές εικόνες που ερμηνεύονται τόσο από τη μελωδία, του στίχους αλλά και το μουσικό βίντεο, η Στέλλα Σαμαρά φαίνεται να έχει πιάσει για τα καλά τον κόσμο του τραγουδιού και να τον κάνει κτήμα της σε βαθμό που θα ζήλευαν και οι ρεμπέτες της παλιάς εποχής!

Έχει καταφέρει να βγάλει τόσο συναίσθημα στη μελωδία που θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σου δημιουργήσει αναμνήσεις που βρίσκονται βαθιά μέσα σου. Και ειδικά για τους πιο μεγάλους σε ηλικία ακροατές, η μουσική πρόκειται να τους αγγίζει σε μεγάλο βαθμό!

Όλο αυτό έρχεται να συνδυαστεί με τους καλογραμμένους και εύστοχους στίχους, που δείχνουν τι εστί ρεμπέτικο, και εν τέλει απογειώνεται από την φωνή της Στέλλας. Πραγματικά, η Σαμαρά στο νέο τραγούδι της “Το Μέσα”, έρχεται να μας δείξει γιατί είναι ικανή και πόσο μπορεί να σε κάνει να μαγευτείς από ένα λαρύγγι. Μέσα από τα φωνητικά της μπορείς να αισθανθείς το τραγούδι στο πετσί σου και να νιώσεις λες και είσαι εκεί. Διπλά στην Στέλλα και σε όλα αυτά που θέλει να προβάλλει μέσα από αυτό το νέο της τραγούδι. Ειλικρινά συγχαρητήρια!

Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Είναι καλογραμμένο, με συναίσθημα και πάθος, υπέροχη ρεμπέτικη μελωδία και μία φωνή που ξεχωρίζει από μακριά για το ποιόν της! Έχει όλο το πακέτο και από τη στιγμή που αποτελεί στο σύνολο του καθαρά δημιούργημα της Στέλλας Σαμαρά, μας κάνει να την ανεβάσουμε πιο πολύ στα μάτια μας!

Πατήστε λοιπόν το play στο νέο τραγούδι “Το Μέσα” της Στέλλα Σαμαρά που κυκλοφορεί από την Heaven και απολαύστε ένα υπέροχο οπτικοακουστικό τοπίο από άλλη εποχή!

 

ΟFFICIAL LINKS

https://www.instagram.com/stella_samara_insta/

https://www.facebook.com/stellasamara.fcb/

https://www.youtube.com/channel/UCzyptS-u8CI2-RySNh9Whbw

https://heavenmusic.gr/stella-samara/

Στέλλα Σαμαρά – Το Μέσα | Official Music Video (HD)

https://www.youtube.com/watch?v=x4dJiptA8Eo