Ομογένεια Συνεντεύξεις

#staellinika.com# η αγάπη και το αμείωτο ενδιαφέρον του Γ. Γ. Απόδημου Ελληνισμού, κ. Γιάννη Χρυσουλάκη για την Ομογένεια

Τετάρτη, 6 Μαΐου, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης | 8μ.μ., ώρα Ελλάδας 

Δημήτρη Λαζάρου

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη #staellinika.com# για την Ελληνική και Κυπριακή Ομογένεια, ο Δημήτρης Λαζάρου “συναντά” τηλεφωνικά τον  Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού κ. Γιάννη Χρυσουλάκη, στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Με όχημα τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, με πλοηγό το Simon Fraser University,  Stavros Niarchos Foundation –Centre for Hellenic Studies,  Vancouver Canada  και με χρηματοδότηση από το “ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”, έχει ήδη ανοίξει πανιά η σειρά εφαρμογών www.staellinika.com.  Αποτελεί μια μεγάλη προσφορά στα νέα παιδιά της διασποράς, που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν είτε από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, είτε από το κινητό τηλέφωνο  τους, είτε από το tablet τους, στον υπέροχο κόσμο της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής μυθολογίας και του πολιτισμού.

Όμως δεν είναι η μοναδική δράση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, καθώς “τρέχουν” πολλές και σημαντικές δράσεις που αφορούν την Ομογένεια.

Ο κ. Χρυσουλάκης ο οποίος έχει δώσει μια νέα πνοή στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, αναφέρεται αναλυτικά σε πολλές από αυτές, που σίγουρα εντυπωσιάζουν και ουσιαστικά ανταποδίδουν στοχευμένα την αγάπη των Ομογενών με την οποία, όπως ο ίδιος αναφέρει, τον περιέβαλλαν οι Απόδημοι Έλληνες. Υπερδραστήριος και πάντα στη διάθεση τους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, δίνει λύσεις στα προβλήματα τους, επικοινωνεί διαρκώς μαζί τους και νοιώθει όλους τους Απόδημους Έλληνες οικογένεια του. Τα αδέλφια μας, όπως τους αποκαλεί.

Αφήστε μια απάντηση