Κοινωνικά

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΙΣΣΑΝΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ

 

Την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα, στη μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ”, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Παύλου Πισσάνου και των καθηγητών Μιχαήλ Πουλαντζά, Παναγιώτη Σίσκου, Σήλιας Νικολαϊδου και του Βαρώνου Toni Breidel Χατζηδημητρίου με θέμα:

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ,

με την ευκαιρία της νέας έκδοσης του ομώνυμου βιβλίου.

 

 

Δίδεται η ευκαιρία να προσέλθουν ιδιαιτέρως φοιτητές και μαθητές καθώς και διδάσκαλοι για να αποκομίσουν χρήσιμες ακαδημαϊκές γνώσεις για τον τρόπο με το οποίο ο άνθρωπος των κλασσικών χρόνων της Ελλάδος ανακάλυψε τον Χρυσό Αριθμό 1,618 καθώς και τον ρόλο που παίζει η Χρυσή Τομή στη θέαση της φύσης, του ζωϊκού βασιλείου και στην ανθρώπινη παρουσία στον κόσμο.

Η εκδήλωση θα κινηματογραφηθεί και θα προβληθεί στο τηλεοπτικό διαδικτυακό κανάλι “ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ” και σε πολλά ελληνικά διαδικτυακά blogs του εξωτερικού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

…………………………………………………………………..

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα θεωρήσουμε ιδιαίτερη την τιμή να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παύλου Πισσάνου με τίτλο “ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα, 18 η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 μ.μ. στην μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου  «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», Πλατεία Καρύτση.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο καθηγητής και πρόεδρος του Φ.Σ. Παρνασσός , κ. Βασ. Κωνσταντινόπουλος.

Το βιβλίο προλογίζει ο Αστρονόμος , καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος κ. Ξενοφών Μουσάς.

Εισηγητής ο Αρχιτέκτων κ. Παράσχος Καραβατάκης.

Παρουσίαση του Βιβλίου :

Μιχαήλ – Θαλής Πουλαντζάς Καθηγητής Κοινωνιολογίας

Βαρώνος Tony Breidel Καθηγητής Ιστορίας

Σήλια Νικολαΐδου Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας

Αφήστε μια απάντηση