Κύπρος

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης από τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

 

Το ποσό των 3.850 ευρώ παρέδωσε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς.

Η τελετή επίδοσης της επιταγής πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στην παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΠΑΠ, Δημήτρη Αλετράρη, της Προέδρου του Δ.Σ. του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρος Πόπης Κανάρη, του Διευθυντή του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, Σπύρου Σπύρου και του Διευθυντή του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρος Παύλου Κωστέα.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τις εγγραφές στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε φέτος σε virtual εκδοχή, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τους δρομείς να ζουν παράλληλα τη χαρά της προσφοράς, τρέχοντας για τον ιερό αυτό σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μήνυμα αλληλεγγύης ήταν ακόμα πιο ηχηρό, αφού μέσω της πλατφόρμας Give‘n’Gain οι συμμετέχοντες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το συνολικό ποσό των 14.000 ευρώ, για την ενίσχυση φιλανθρωπικών φορέων και ιδρυμάτων, που οι ίδιοι επέλεξαν.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ, Δημήτρης Αλετράρης εξέφρασε την απέραντη ικανοποίηση του, καθώς όπως είπε, η σύμπραξη ανθρωπιάς που καθιερώθηκε το 2016 παράγει έργο ωφέλιμο, ακόμη και στις δύστροπες εποχές που περνούμε. Χαιρόμαστε, ανέφερε χαρακτηριστικά, που ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ακόμη και στην εικονική του έκφραση, έδωσε μια δυνατή διαδρομή ανθρωπιάς, στηρίζοντας πάλι το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο πλευρό του οποίου η ΟΠΑΠ Κύπρου στέκεται με θέρμη εδώ και χρόνια. Καταλήγοντας ο κύριος Αλετράρης, συνεχάρη τους διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ για την ουσιαστική αντίδρασή τους στις ανατροπές της πανδημίας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσουν να προτάσσουν μαζί τα μηνύματα κοινωνικής ωφελιμότητας, με δότη τον αθλητισμό.

Ο Διευθυντής του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, Σπύρος Σπύρου, αφού τόνισε ότι η αλληλεγγύη αποτελεί μια από τις βασικές αρχές του Δρομικού Κινήματος, υπενθύμισε σε όλους ότι ο Κύπριος Μαραθωνοδρόμος Στέλιος Κυριακίδης ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε το χάρισμα και τις διακρίσεις του, ως μέσο για φιλανθρωπία. Εμείς ως μιμητές του έργου και της ανιδιοτελούς προσφοράς του, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου, συνεχίζουμε να προσφέρουμε, δίνοντας δύναμη και χαρά στους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση