Ελλάδα Θέματα Συνεντεύξεις

Συνέντευξη του Δρ. Ανδρέα Μεντή, Ερευνητή Α’ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΜΑΪΟΥ @ Hephaestus Wien, η συνέντευξη του Δρ. Ανδρέα Μεντή, Ερευνητή Α’ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, με τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία του ιού COVID19

Ο Δρ. Ανδρέας Μεντής είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος με εξειδίκευση στην Κλινική Μικροβιολογία. Κατέχει θέση Ερευνητή Α’ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και είναι Διευθυντής του Διαγνωστικού Τμήματος και των Εθνικών Εργαστηρίων Αναφοράς Γρίπης, Ερυθράς/Ιλαράς και Πολιομυελίτιδος που είναι διαπιστευμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σε  συνέντευξη του στην Μαρία Μόσχου και στην ιστοσελίδα μας, Hephaestus Wien, το Σάββατο, 9 Μαΐου, ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την πανδημία και τον ιό COVID19 που την προκάλεσε.

Απαντά σε ερωτήματα που μας έχουν γεννηθεί όχι μόνο για την προέλευση του ιού και την εξάπλωσή του, αλλά και για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν και κατά πόσο ήμαστε ή είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ιό.

Μέσα λοιπόν από τη βάση παρατήρησης του ιού, η ιστοσελίδα www.hephaestuswien.com κατορθώνει μια ακόμη φορά να έχει μια αποκλειστική συνέντευξη που αφορά όλους τους Έλληνες ή Κύπριους εντός ή εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

 

D.L.

Αφήστε μια απάντηση