Ειδήσεις Κύπρος

Ο Manfred Weber έτρεξε με την ομάδα της ΕΜΕΛ για τους «Μικρούς Ήρωες»

 

 

Ο Manfred Weber έτρεξε με την ομάδα της ΕΜΕΛ για τους «Μικρούς Ήρωες» στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

 

Μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, έστειλε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Manfred Weber, συμμετέχοντας στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο Manfred Weber μετά από προτροπή του ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά, διένυσε μια διαδρομή αγάπης, για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μικροί Ήρωες», χαρίζοντας ελπίδα και χαμόγελα στις οικογένειες που βιώνουν τον παιδικό καρκίνο.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, υπέδειξε ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο, τονίζοντας παράλληλα ότι η μάχη κατά της νόσου αποτελεί βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε και να βοηθήσουμε τις οικογένειες που φροντίζουν παιδιά και εφήβους με καρκίνο, είπε χαρακτηριστικά.

Ο  Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες», που σκοπό έχει τη στήριξη των οικογενειών παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση του προς τον Manfred Weber, ευχαριστώντας τον για τη συνεχή στήριξη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Πρόεδρος του ΕΛΚ και ο Κύπριος ευρωβουλευτής έτρεξαν στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ με την ομάδα της ΕΜΕΛ Λεμεσού, διαδίδοντας το μήνυμα ότι «Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο».

Υπενθυμίζεται, ότι όλοι οι συμμετέχοντες στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, που πραγματοποιείται από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2020, έχουν τη δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας Give‘n’Gain, να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που οι ίδιοι θα επιλέξουν, αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση της διοργάνωσης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com

 

Αφήστε μια απάντηση