Hephaestus Wien Νέα

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2023 για την «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ», η οποία κατά την διάρκεια του έτους -και κόντρα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον- υλοποίησε με επιτυχία το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς εστιάζοντας στον άνθρωπο και τις αυξημένες ανάγκες του.

Το στρατηγικό σχέδιο κοινωνικής πολιτικής της Εταιρίας -που αποτελεί στοίχημα για την Διοίκηση του ΚΤΕΛ- δεν χαρακτηρίζεται από «τυπικές» αποφάσεις που απλά υλοποιήθηκαν, αλλά αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό που 70 και πλέον χρόνια τώρα εμπιστεύεται το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για τις μετακινήσεις του.

Στον ετήσιο απολογισμό της Εταιρίας συγκαταλέγεται μια σειρά πλούσιων παρεμβάσεων που έδωσαν «ανάσα» σε πολυάριθμους πελάτες της προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα των μεταφορών.

Οι χορηγίες δωρεάν μετακίνησης και τα σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων στις τιμές των εισιτηρίων, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί το ΚΤΕΛ για να συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση προβλημάτων μετακίνησης τόσο οργανωμένων φορέων και συλλόγων όσο και μεμονωμένων συνανθρώπων μας τους οποίους αντιμετωπίζει με περίσσια ευαισθησία.

Στους αποδέκτες των χορηγιών του ΚΤΕΛ την πρώτη θέση κατέχουν τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) -είτε πρόκειται για ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων, είτε για σωματεία, είτε ακόμα και για μεμονωμένους συμπολίτες μας- που μετακινήθηκαν με ασφάλεια με τα σύγχρονα λεωφορεία του στόλου μας, τα οποία διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα συστήματα για την μεταφορά ατόμων σε αναπηρικά αμαξίδια.

Γενναίες επίσης ήταν και το 2023 οι επαναλαμβανόμενες χορηγίες προς εκατοντάδες σχολεία σε Ρέθυμνο και Χανιά (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) διευκολύνοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς στην υλοποίηση σημαντικών εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων, καθώς και ψυχαγωγικών εκδρομών.

Ξεχωριστή θέση για το ΚΤΕΛ κατέχουν και οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, που μέσω των ΚΑΠΗ των Δήμων τους «έσπασαν τα δεσμά» της απομόνωσης και ταξίδεψαν μαζί μας σε προορισμούς της αρεσκείας τους.

Επιπλέον, το ΚΤΕΛ έδωσε για πολλοστή φορά δυναμικό «παρόν» στα γήπεδα αθλητισμού σε Ρέθυμνο και Χανιά, καθώς στήριξε εμπράκτως αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ασφαλή μετακίνηση χιλιάδων αθλητών του τόπου μας που διαπρέπουν και διακρίνονται στον αθλητισμό.

Το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου υπήρξε επίσης πολύτιμος συνεργάτης των Δήμων της Δυτικής Κρήτης και της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς συνέβαλε στην υλοποίηση πολλών προγραμμάτων και δράσεων διευκολύνοντας τις διοργανώτριες αρχές στον τομέα των χερσαίων μεταφορών. Ανάμεσα στις σημαντικές διοργανώσεις για τον Δήμο Ρεθύμνου συγκαταλέγεται και το «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι», στο οποίο το ΚΤΕΛ εδώ και χρόνια έχει αφήσει το δικό του ισχυρό αποτύπωμα.

Το 2023 ωστόσο, κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι χορηγίες του ΚΤΕΛ προς τον ΟΚΑΝΑ, καθώς παρείχε στον Οργανισμό την δική του «χείρα βοηθείας» σε όλους τους ωφελούμενους των προγραμμάτων του που δίνουν καθημερινά σκληρές μάχες.

Σημαντικό κεφάλαιο για το ΚΤΕΛ αποτελεί και η άψογη συνεργασία που έχει αναπτύξει με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, με μεγάλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του εξωτερικού, με Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολές, καθώς και με Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης που εξασφάλισαν επαναλαμβανόμενες χορηγίες προς όφελος των φοιτητών και σπουδαστών τους.

Γιατροί, πολιτικοί μηχανικοί, ένστολοι, πολιτιστικοί σύλλογοι, πρόσκοποι από όλη την χώρα και πολλά άλλα σωματεία βρήκαν θετική ανταπόκριση από την Εταιρία σε κάθε αίτημα τους για χορηγία στις μετακινήσεις τους εντός και εκτός Κρήτης.

Τέλος το 2023 το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, ως μία σύγχρονη Εταιρία που επενδύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της, πρωτοπόρησε πανελλαδικά ενισχύοντας τον τομέα της Επικοινωνίας με τους πελάτες της με την δημιουργία ενός οργανωμένου Γραφείου Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων (pressoffice@e-ktel.com), το οποίο αποτελεί ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και της (Διοίκησης) της Εταιρίας.

Με την ευκαιρία της έλευσης του 2024 η Διοίκηση, οι Μέτοχοι και οι Εργαζόμενοι της «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία!

Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση