Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι από την Κωνσταντίνα Ψυχάρη και τον Βασίλη Σπηλιόπουλο με τίτλο “Σε άλλο καιρό”

Κωνσταντίνα Ψυχάρη και Βασίλης Σπηλιόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν δύο νέα singles από την Spider Music. Τα singles αυτά ονομάζονται “Κανελλόριζα” και “Σε άλλο καιρό” και αποτελούν δύο υπέροχες δημιουργίες που έρχονται για να τραβήξουν τα βλέμματα.

Οι δύο μουσικοί είναι γνωστοί για τις μουσικές τους γνώσεις και δεξιότητες, ενώ το μουσικό τους βιογραφικό προβάλλει τις επιτυχίες και τα ερεθίσματα των δύο καλλιτεχνών που μαρτυράνε την επιθυμία που έχουν για την εξερεύνηση των ορίων της μουσικής. Ειδικά, η Κωνσταντίνα Ψυχάρη με τη συμμετοχή της στο παραδοσιακό τραγούδι «Κανελλόριζα» (Ιούνιος 2021) ξεκινάει έναν κύκλο ενασχόληση και με ένα διαφορετικό μουσικό χώρο από ότι γνώριζε, μια νέα συνεργασία με τον Βασίλη Σπηλιόπουλο και τον Δημοσθένη Κωστόπουλο, αλλά και με νέα projects που θα παρουσιάσουν στο κοντινό μέλλον.

Η συνεργασία της Ψυχάρη με τον Σπηλιόπουλο είναι μία συνεργασία που μοιάζει να έχει δέσει εξ αρχής και τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέσω της Spider Music, είναι δύο τραγούδια που δείχνουν την άρτια αρμονία αυτών των δύο!

Το “Κανελλόριζα” είναι ένα κομμάτι με μορφή και ήχους που έρχονται στα αυτιά του ακροατή και παρουσιάζουν την παραδοσιακή μουσική πλευρά της χώρας μας. Οι πενιές του Βασίλη Σπηλιόπουλου σιγοντάρουν τη φωνή της Κωνσταντίνας Ψυχάρη και εκφράζουν την λαογραφικότητα που πρέπει να εκφραστεί μέσα από τους ήχους και τους στίχους του τραγουδιού. Είναι λες και δουλεύουν μαζί χρόνια και η συνεργασία τους δίνει την αίσθηση της ολοκληρότητας που πρέπει να έχουν δύο μουσικοί που συνεργάζονται. Ξέρουν που να πατήσουν, πότε να αλληλοκαλύψουν ο ένας τον άλλον και πότε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που αρμόζει σε αυτό το κομμάτι. Μία ατμόσφαιρα που φυσικά αποτυπώνεται άψογα και στο περιβάλλον που έχει επιλεχθεί για το video clip αυτού του τραγουδιού! Το “Κανελλόριζα είναι ενας πραγματικά υπέροχος συνδυασμός ήχου και εικόνας που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει την ευκαιρία του για όποιον αγαπάει τον κόσμο της παραδοσιακής μουσικής!

Το single “Σε άλλο καιρό” κινείται σε λίγο πιο χαρμόσυνα παραδοσιακά μονοπάτια της μουσικής που ξεπροβάλλουν μία εύθυμη πλευρά, η οποία συνάμα μπλέκει το συναίσθημα και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που κινεί την περιέργεια του ακροατή. Οι δύο καλλιτέχνες είναι σαν ένα και η φωνή της Κωνσταντίνας Ψυχάρη αναμειγνύεται με το φωνητικό στιβαρό σιγοντάρισμα του Βασίλη Σπηλιόπουλου που έρχεται να συμπληρώσει όπως αρμόζει στους τόνους του τραγουδιού. Φυσικά, στο όλο σύνολο βοηθάει και το μουσικό όργανο που δίνει την ροή που πρέπει και εξελίσσει το αποτέλεσμα, δίνοντας του μία πολύ όμορφη πινελιά. Το “Σε άλλο καιρό” είναι ένα ωραίο τραγούδι που συνοδεύεται από ένα όμορφο video clip και εν τέλει δίνει στον ακροατή αυτό που περιμένει όταν πατήσει το play.

Τα δύο νέα singles της Κωνσταντίνας Ψυχάρη και του Βασίλη Σπηλιόπουλου που κυκλοφόρησαν από την Spider Music, είναι δύο υπέροχες δουλειές που υποστηρίζουν το παραδοσιακό πέπλο της μουσικής και στέκονται από κάτω του επάξια! Συγχαρητήρια στους δύο καλλιτέχνες που ξέρουν τι να κάνουν και πως να μας δώσουν αυτό που αναζητάμε σε τραγούδια σαν και αυτά!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www. SpiderMusicLBL