Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι της Κατερίνας Μελίτη με τίτλο “Η αγάπη αργεί”

 

Η Κατερίνα Μελίτη κυκλοφόρησε μέσω της Spider Music το νέο της single “Η αγάπη αργεί”.

Ως ερμηνεύτρια, η Μελίτη έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες του λυρικού και «ελαφρού» τραγουδιού, ενώ οι γνώσεις της πάνω στη μουσική είναι τεράστια με αρκετές διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδάει, διότι στο ενεργητικό της έχει πληθώρα συμμετοχών σε παραστάσεις και συναυλίες, όπως στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παραολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσού κ.α, καθώς και σημαντικές εμφανίσεις αποτελούν αυτές στο κηποθέατρο «Θανάσης Βέγγος», στο θέατρο «Σολυγείας» Σοφικού Κορινθίας και στο Φεστιβάλ «Ηράκλεια 2017» προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

Το μουσικό βιογραφικό της λοιπόν προβάλλει μία εμπειρία και ωριμότητα, που γίνεται εμφανής στο νέο της κομμάτι που κυκλοφόρησε. Ένα κομμάτι που έχει διάρκεια 3:54 λεπτά και φτάνει αρκετά γεμάτο στα αυτιά του ακροατή. Πατώντας το play έρχονται σιγά σιγά μελωδίες χαρμολύπης και στρώνουν το έδαφος για το ύφος του τραγουδιού που σε προϊδεάζει από τον τίτλο του. Ένα ύφος που ακροβατεί σε λεπτές γραμμής λύπης και μελαγχολικής ελπίδας και έχει απεικονιστεί άριστα και στο μουσικό κομμάτι, αλλά και στο οπτικό!

Στο μουσικό κομμάτι, το πιάνο έχει στρώσει το έδαφος για να πατήσει γερά πάνω η φωνή της Κατερίνας Μελίτη, η οποία μας δείχνει ότι δεν είναι μία απλή τραγουδίστρια. Η φωνή της ξέρει πως να κινηθεί και πως να πάρει τον τόνο που πρέπει ανάλογα με τις στιγμές του τραγουδιού. Έτσι, δείχνει τον ήρεμο της εαυτό που συνδυάζεται άψογα με τα πλήκτρα του πιάνου, ενώ όπου πρέπει η φωνή της ανεβάζει επίπεδα και αγγίζει νότες πολύ ενδιαφέρουσες που δεν τις βρίσκεις εύκολα εκεί έξω. Πραγματικά σε μαγεύει και σου δημιουργεί μία αίσθηση γλυκύτητας και ωριμότητας που μπορεί να σε ταξιδέψει με το άγγιγμα της.

 

 

Και αυτή η γλυκύτητα και η ωριμότητα περνάει και στο video clip του τραγουδιού “Η αγάπη αργεί” της Κατερίνας Μελίτη. Είναι τόσο καλοφτιαγμένο και τόσο καλά δουλεμένο που εκφράζει στο 100% το νόημα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Και ειλικρινά το video clip και η υποκριτική της Κατερίνας σε μαγνητίζει και σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου ούτε στιγμή από την οθόνη! Δείτε το και θα με θυμηθείτε, γιατί πραγματικά σε κερδίζει και αξίζει συγχαρητήρια για το τελικό του αποτέλεσμα.

Όσοι/ες ακούσετε το νέο single της Κατερίνας Μελίτη “Η αγάπη αργεί” που κυκλοφόρησε μέσω της Spider Music θα διαπιστώσετε ότι είναι μία υπέροχη δουλειά που σε κρατάει καρφωμένο στο άκουσμα της από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα λατρέψεις για αυτή την γλυκόπικρη γεύση που σου αφήνει, διότι είναι φτιαγμένο για τέτοιες καταστάσεις και έχει την ικανότητα να σου περάσει στο 100% αυτό που θέλει να εκφράσει!

Μπράβο Κατερίνα! Απλά υπέροχη!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www. SpiderMusicLBL