Ελλάδα Τουρισμός

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Κάλυμνος σημείο αναφοράς του αναρριχητικού τουρισμού

 

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η Κάλυμνος σημείο αναφοράς και πρότυπο για την ανάπτυξη του αναρριχητικού τουρισμού»

Στην Κάλυμνο θα είναι αύριο, Σάββατο, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας μαζί με τον Βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της Ε.Α., κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Δήμαρχο Σαμοθράκης, προκειμένου να έχουν συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Καλύμνου και το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού με έμφαση στον  αναρριχητικό και καταδυτικό τουρισμό.

Η επίσκεψη δρομολογήθηκε μετά από συνεργασία και συνάντηση που είχαν ο Υφυπουργός Τουρισμού και ο Βουλευτής Έβρου, στην οποία συζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές που έχει χρησιμοποιήσει η Κάλυμνος για να προσελκύσει επισκέπτες μέσα από τον αναρριχητικό τουρισμό.

Η Σαμοθράκη φιλοδοξώντας να αποτελέσει και αυτή προορισμό για τον αναρριχητικό τουρισμό, θα αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα και ιδέες από την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Κάλυμνος όλο αυτό το διάστημα, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον αναρριχητικό τουρισμό.

Στην κοινή συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Καλύμνου, παρουσία του Δημάρχου Καλύμνου, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, του Επάρχου ΠΕ Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή και αυτοδιοικητικών και τουριστικών φορέων, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας αναμένεται να αναφερθεί και στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός νέου θεσμικού πλαισίου για την ανάπτυξη και τη λειτουργία υποδομών αναρριχητικού τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση