Συνεντεύξεις

Ο διεθνής Έλληνας ηθοποιός MANOLIS EMMANOUEL @ HR – Η ΕΚΠΟΜΠΗ 

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ek-14-10-21/

 

Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε την πολιτιστική εκπομπή του HEPHAESTUS RADIO (HR), H ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου και καλεσμένο τον διεθνή Έλληνα ηθοποιό, Manolis Emmanouel.

Μανώλης Εμμανουήλ (Manolis Emmanouel) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά πλέον ζει στο Λονδίνο. Έπειτα από το πέρας των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, φοίτησε στο Central School of Speech and Drama, μία από τις πιο γνωστές δραματικές σχολές του κόσμου, και έκτοτε ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής με τους καλύτερους οιωνούς.

Το βιογραφικό του εμπλουτίζεται διαρκώς με συμμετοχές σε πολύ αξιόλογα project, με το πιο πρόσφατο να είναι η συμμετοχή του στην ταινία του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη Michael Winterbottom, “Greed”. Πριν από αυτή είχε λάβει μέρος στην πολύ επιτυχημένη σειρά “The Durrells”, ενώ πρωταγωνίστησε στο βίντεο-mockumentary του Lost My Marbles ( https://www.youtube.com/watch?v=Of4N6Achr2M&t=66s ), το οποίο έχει την υποστήριξη του Στίβεν Φράι και προωθεί την επιστροφή των Ελγίνειων Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Στην εκπομπή ο διεθνής ηθοποιός μας μιλά για την πορεία του στο εξωτερικό, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την άποψή του για επίκαιρα κοινωνικά φαινόμενα και πόσο χρειάζεται το μέτρο στη ζωή μας.

Τα παραπάνω και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θα ακούσετε, πατώντας στον αρχικό σύνδεσμο MIXCLOUD.

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση