Ελλάδα Τουρισμός

Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού

 

A-Cross the World: Ανακάλυψε μια άλλη Ελλάδα

Πρώτη προβολή 6 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 μ.μ

Προορισμός: Αμοργός και με αφορμή την εορτή της Μονής της Παναγίας Χοζοβιώτισσας.

Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού υπέγραψαν το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η MTC GROUP .

«Η ανάγκη εφαρμογής εναλλακτικών μορφών επικοινωνίας λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οδήγησε σε καινοτόμες δράσεις . Η Mtcgroup σε αυτό το πλαίσιο κινείται δυναμικά εστιάζοντας στις νέες τεχνολογίες. Ο θρησκευτικός τουρισμός αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στις περιοχές που η εταιρία δραστηριοποιείται».

Η δράση θα περιλαμβάνει διαδικτυακές ομιλίες σε πραγματικό χρόνο κάθε Κυριακή από Πατέρες της Εκκλησίας μέσω της εφαρμογής YouTube.

Η δράση αφ’ ενός θα τονώσει τον θρησκευτικό τουρισμό των περιοχών και θα τον γνωστοποιήσει σε ευρύτερο κοινό, αφ’ ετέρου θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό -μέσω των ποικίλων θεμάτων επικαιρότητας, ορθόδοξης πνευματικότητας και του εκκλησιαστικού μας βίου- της πνευματικής ωφέλειας και της ενίσχυσής του στον καθημερινό του αγώνα.

Στις ομιλίες θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και από την ομογένεια όπου κι αν βρίσκεται αφού θα έχει ενημερωθεί για τη δράση , ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους θα υπάρχουν αναρτημένες στο κανάλι ώστε οποιοσδήποτε θα μπορεί να τις παρακολουθήσει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Το Ε.Ι.Ν.Οι. της Ι.Α.Α. θα αναλάβει να ενημερώσει το σώμα της Εκκλησίας, τόσο μέσω των δικών του διαύλων επικοινωνίας με Ιερείς Νεότητος, Στελέχη του ποιμαντικού έργου, οικογένειες και εθελοντές όσο και μέσω των εκκλησιαστικών φορέων ενημέρωσης (π.χ. ραδιόφωνο, Διαδίκτυο κλπ.), με τους οποίους συνεργάζεται.

Το μνημόνιο υπέγραψαν, εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος και ο Πρόεδρος της MTC GROUP CONSULTING Νότης Μαρτάκης .

https://www.youtube.com/channel/UCL2oXFmDu15N9vj8CenBwEw

 

Αφήστε μια απάντηση