Παροικιακά Νέα

“Η Μαγεία των Παραμυθιών” στο  Hephaestus Radio

 

Ινώ Μάτσου

“Με πολλή χαρά και όρεξη, ξεκινήσαμε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, τον φετινό κύκλο των εκπομπών μας.

Αυτή τη φορά οι αρχικές μας εκπομπές θα είναι αφιερωμένες στο βιβλίο της Σγουρής Γεωργιάδη, που έγραψε για το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, με τον τίτλο “Ένας Μικρούλης Μεγάλος Ολυμπιονίκης”, (αληθινό όνειρο) και το οποίο μας έκανε την τιμή να μας το διαθέσει για χάρη της πολυαγαπημένης σας εκπομπής “Η Μαγεία των Παραμυθιών”.

Μπορεί φέτος να μην έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά εμείς θα αφιερώσουμε αρκετές εκπομπές στην έννοια της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, και θα μιλήσουμε για τα συναισθήματα του θυμού και της αποδοχής, για τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, για τη ζήλια και τη συνεργασία και για άλλα τόσα συναισθήματα…και όλα αυτά με τη βοήθεια του Οδυσσέα, ενός μικρούλη, μεγάλου Ολυμπιονίκη!

Καλή ακρόαση λοιπόν!”

Η  ηθοποιός Ινώ και η Ίρις, η 9χρονη κόρη της, ζωντανεύουν κάθε Σάββατο το μαγικό κόσμο των κλασικών παραμυθιών, για τους μικρούς μας φίλους.

Μερικά λεπτά με τους ήρωες των ιστοριών που γαλούχησαν την ανθρωπότητα αιώνες!!!

Ινώ Μάτσου και Ίρις Πούλιος.

Φωτογραφία: Ουράνιο Τόξο, Ίρις Πούλιος

 

Κάθε Σάββατο στις 19:00 ώρα Κ.Ε.

 

http://radio.hephaestuswien.com

 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

 

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Και στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση