Χωρίς κατηγορία

Η σπουδαία Νίκη Τριανταφυλλίδη μέσα από τα μάτια της κόρης της, Ζωής Μασούρα @ HR 

 

Η Ζωή Μασούρα, κόρη της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού, Νίκης Τριανταφυλλίδη είναι η φιλοξενούμενη της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Ξεφυλλίζουμε μαζί το άλμπουμ της ζωής της αισιόδοξης και συνάμα εύθραυστης, Νίκης Τριανταφυλλίδη και την ανακαλύπτουμε μέσα από τα μάτια της κόρης της, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Ζωής Μασούρα. Μια εκπομπή που αποδεικνύει ότι οι σπουδαίοι εργάτες της Τέχνης δεν είναι τυχαίο, γιατί παραμένουν σπουδαίοι και μετά το θάνατό τους.

Συντονιστείτε λοιπόν την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, όπως και κάθε Πέμπτη, στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, μέσα από την παγκόσμια και διαδικτυακή συχνότητα του Hephaestus Radio που φτάνει από την καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης, τη Βιέννη, στις Ελληνικές καρδιές σε 165 χώρες του κόσμου. 

 

ΑΠΛΆ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS:

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

 

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!