Χωρίς κατηγορία

Ο Θάνος Καλλίρης στο HR  Αποκλειστική συνέντευξη 

 

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Θάνος Καλλίρης είναι ο φιλοξενούμενος της πολιτιστικής εκπομπή του Hephastus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 8 Απριλίου στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Ο Θάνος Καλλίρης, μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή, ως BANG εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1987.  Από τότε η πορεία του μέχρι τώρα είναι γεμάτες επιτυχίες. Η εκπομπή έχει ως επίκεντρο την πορεία του, ενώ παράλληλα εκφράζει τις απόψεις του για τη σημερινή δύσκολη κατάσταση που περνά όχι μόνο το τραγούδι αλλά και κάθε μορφή Τέχνης. Με μια και μόνη λέξη στο τέλος της εκπομπής στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, όχι μόνο στους Έλληνες και Κύπριους ομογενείς αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Συντονιστείτε λοιπόν στο Hephaestus Radio που εκπέμπει αποδεδειγμένα και διαδικτυακά σε 165 χώρες του κόσμου, στα παρακάτω links:

site

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Θυμηθείτε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision το 1987 με τους BANG (Θάνος Καλλίρης – Βασίλης Δερτιλής)

https://www.youtube.com/watch?v=IC_avvTCizY