Ομογένεια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ στο Hephaestus Radio

 

Δημήτρης Λαζάρου

“Αν η Ελλάδα επιλέχθηκε από τους Θεούς ως κοιτίδα του πολιτισμού, τότε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του το πρόσφεραν σε μια σπουδαία ερμηνεύτρια, γιατί η φωνή της, η χροιά της φωνής της γνώριζαν  ότι μπορεί να μεταφέρει την Ελληνική μουσική, το Ελληνικό τραγούδι και την Ελληνική γλώσσα σε όλες τις άκρες που μπορεί να έχει ο πλανήτης ΓΗ”

Κάπως έτσι ξεκινά μια εκπομπή, ένα ταξίδι μουσικό αλλά και βαθιάς γνώσης με τη σπουδαία ερμηνεύτρια, την κ. Μαρία Φαραντούρη που είναι η καλεσμένη της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR), H ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 31 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Η ιστορία μιας Ελλάδας που ακμάζει πολιτιστικά μέσα από συγκλονιστικές προσωπικότητες μεταφέρεται μέσω του αβίαστου λόγου της κ. Φαραντούρη στους ακροατές της εκπομπής. Η γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη, η εικόνα του δακρυσμένου Ιάκωβου Καμπανέλλη, η σημασία ανάδειξης του 2022 σε ΕΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ, οι 48 ώρες που της δόθηκαν, προκειμένου να θρηνήσει το θάνατο του πατέρα της, οι αγωνίες και οι αγώνες της, η σημερινή κατάσταση που επικρατεί για τα νέα παιδιά στη μουσική και τη δισκογραφία, οι συμβουλές της, το συμπυκνωμένο σε νοήματα μήνυμά της προς τους Ομογενείς και τόσα πολλά κάνουν την εκπομπή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Η “έφηβη”, η “μάνα”, η αγωνίστρια ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ εξακολουθεί να μαγεύει όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με τον λόγο της.

Την ακούμε στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio (HR), H ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 31 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας στα παρακάτω links που μεταδίδεται παγκόσμια και διαδικτυακά σε 165 χώρες τo HEPHAESTUS RADIO (HR):

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App 

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

 

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOKhttps://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση