Χωρίς κατηγορία

25 χρόνια Χαμόγελο του Παιδιού – Ο πρόεδρός του, κ. Κώστας Γιαννόπουλος @ HR

 

Με ένα τεράστιο χαμόγελο 25 χρόνων για όλα τα παιδιά, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Κώστας Γιαννόπουλος είναι ο καλεσμένος της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, αυτήν την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας. 

Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ημέρα που έγραψε το ημερολόγιό του ο 10χρονος ιδρυτής του Ανδρέας Γιαννόπουλος, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 25 χρόνια Προσφοράς, στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παράλληλα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θεώρησε σημαντικό να πληροφορηθεί σχετικά με τη γνώση, τη στάση και τις απόψεις των πολιτών για το έργο που προσφέρει στη χώρα. Τη διενέργεια της Πανελλαδικής Έρευνας ανέλαβε αφιλοκερδώς η εταιρεία Focus Bari. Μεταξύ των βασικών ευρημάτων που παρουσίασε η κα Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος της Focus Bari είναι τα εξής:

  • Στην 1η θέση και με ποσοστό 92% αναγνωρισιμότητας βρίσκεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ανάμεσα στις ΜΚΟ της χώρας.
  • Το 73% των Ελλήνων έχουν θετική εντύπωση για το έργο του Οργανισμού, φέρνοντάς τον στην 1η θέση.
  • Το 85% θεωρεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρει ουσιαστικό έργο στην κοινωνία.
  • Το 64% θεωρεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί τον πιο αξιόπιστο μη κυβερνητικό φορέα στην Ελλάδα.
  • Το 80% θεωρεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει τη δύναμη να κινητοποιεί τις Αρχές και τους πολίτες.
  • Το 72% θεωρεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει δράσεις που δεν γίνονται από άλλους φορείς.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ και ακούστε όλα όσα ενδιαφέροντα ακούγονται στην εκπομπή από τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο και προπάντων ακούστε τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ να συνεχίσει τις δράσεις του, να τις ανανεώνει και να χαρίζει απλόχερα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, η πολιτιστική εκπομπή του HEPHAESTUS RADIO (HR) θα μεταδώσει ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ αυτήν την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας όπως πάντα παγκόσμια και διαδικτυακά, σε 165 χώρες του κόσμου, όπου ακούγεται το Hephaestus Radio και όπου “χτυπούν” Ελληνικές καρδιές, στα παρακάτω links: 

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!