Αθλητικά

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για τη Γενική Συνέλευση της ANOC στην Κρήτη

 

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τη διοργάνωση της 25ης Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου.
Για την καλύτερη οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης βρέθηκαν στην Κρήτη, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη και εκπρόσωποι της ΑΝΟC, ώστε να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες. Επικεφαλής της εφταμελούς αποστολής της ANOC ήταν η Γενική Γραμματέας Gunilla Lindberg  ενώ στις συναντήσεις που έγιναν στο ξενοδοχείο Creta Maris, εκτός από εκπροσώπους του ξενοδοχείου, ήταν και η Καλλιόπη Τσεκρέκου από το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στις συναντήσεις της Παρασκευής μετείχε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που συζήτησε με τον Μανώλη Κολυμπάδη και την Gunilla Linberg όλα τα θέματα για τη φιλοξενία της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης.
Τις ημέρες της Γενικής Συνέλευσης, η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου Ολυμπιακού και Αθλητικού κινήματος και στη Γενική Συνέλευση, θα συμμετάσχουν, θα συζητήσουν και θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού οι 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές όλου του κόσμου, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ κι εκπρόσωποι των Διεθνών Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, όπου υπολογίζονται σε περισσότεροι από 700 οι συμμετέχοντες, έχουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Αφήστε μια απάντηση