Παροικιακά Νέα Πολιτισμικά Συνεντεύξεις Τέχνες και Εικαστικά

Ο ΚΥΡΙΟΣ Γρήγορης Βαλτινός στο Hephaestus Radio 

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, είναι τηλεφωνικά ο καλεσμένος της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Η ευγένεια, η φινέτσα και η γοητεία ενός μεγάλου Έλληνα ηθοποιού ξεδιπλώνονται σε αυτή την τηλεφωνική συνέντευξη. Μιλά για την πορεία του, επιστρέφει στο παρελθόν, μιλώντας για εκείνα τα χρόνια που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει ηθοποιός αλλά και για τους ανθρώπους που τον συμβούλευαν πως είχε γεννηθεί με το ταλέντο να μαγεύει το κοινό. Ποια είναι ακόμη και τώρα τα συναισθήματά του, όταν ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, ποιες είναι οι “κορυφές” της καριέρας του, ποια είναι η γνώμη του για τις παραστάσεις μέσω διαδικτύου, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των μελών της οικογένειας του και ιδιαίτερα της συζύγου του στην πορεία του και άλλα πολλά θέματα ενός σεμιναρίου προς το κοινό, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Λαζάρου, αναλύονται σε αυτήν την εκπομπή.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Hephaestus Radio που εκπέμπει αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου και ακούστε την εκπομπή, την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας στα ακόλουθα links:

http://radio.hephaestuswien.com

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Και στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

 

Αφήστε μια απάντηση