Ομογένεια

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Ελληνο-Αιγυπτιακή Επιχειρηματική Συνάντηση

 

Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη Ελληνο-Αιγυπτιακή Επιχειρηματική Συνάντηση την 1η Ιουνίου 2022, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Καθώς η Ελλάδα και η Αίγυπτος ανανεώνουν τις μακροχρόνιες σχέσεις τους σε κρατικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό επίπεδο, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, παρακολουθώντας τις τάσεις και εκμεταλλευόμενο το ευρύ δίκτυο επαφών του, διοργανώνει μία εκδήλωση αποσκοπεί στην περαιτέρω άνοδο του εμπορικού ισοζυγίου, την προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών και τη σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Η εν λόγω Επιχειρηματική Συνάντηση θα εστιάσει σε καίριους τομείς των ελληνο-αιγυπτιακών σχέσεων, όπως είναι η εναλλακτική και βιώσιμη ενέργεια, η ναυτιλιακή βιομηχανία, η επιμελητεία και η λιμενική βιομηχανία, τα (βιολογικά) τρόφιμα και η ιχθυοκαλλιέργεια και θα παρουσιάσει το σύγχρονο επενδυτικό τοπίο και τις προοπτικές που προσφέρονται από τα δύο κράτη. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται, επίσης, σημαντικός χρόνος αφιερωμένος στις συναντήσεις Β2Β και δικτύωση των μερών.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει ειδική έκδοση του περιοδικού μας, ΜΑΝ, καθώς και έντυπο πολιτιστικού περιεχομένου που θα εστιάζει στα σημεία «διεπαφής» των δύο αρχαίων πολιτισμών.

Θα υπάρχει, επίσης, εκπροσώπηση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας της Αιγύπτου.

Στα συνοδευτικά αρχεία (ελληνικό και αγγλικό) θα βρείτε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΪΟΥ 2022

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Rashad Mabger
Γενικός Γραμματέας

 

Αφήστε μια απάντηση