Μουσική

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ των FRAGMENT SOUL με τίτλο “Axiom of Choice”

FRAGMENT SOUL – album “Axiom of Choice” (7 Μαΐου 2021, Sleaszy Rider Records)

Οι Fragment Soul κάνουν την ευαισθησία και τον πόνο, δύναμη και κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους.

Οι doomy κατευθύνσεις των πρωτοεμφανιζόμενων Κερκυραίων, δίνουν έναυσμα για πολλά και όλα φαίνονται περίτρανα στο φρέσκο τους ντεμπούτο, Axiom Of Chocie

 

Με τόνους αρχικά ανάλαφρους, που εν συνεχεία μας βαθαίνουν, οι Έλληνες metallers και στις τέσσερις συνθέσεις τους παίζουν με το συναίσθημα και τη μαυρίλα, σε ένα καθαρά gothic/doom σκηνικό.

Σινεματικοί και νωχελικοί, σε στιγμές δίνουν βάρος με τις ηλεκτρισμένες τους εκφάνσεις, κόντρα στα αιθέρια φωνητικά και τις σειρήνες της Heike Langhans, που αποτελεί τη βασική καλεσμένη, σαν ένα έξτρα μέλος της μπάντας.

Σε αυτό το κλίμα συμπράττει και ο Egan O Rourke, σιγοντάροντας με τις χροιές του, σε ένα πολύ πλούσιο σύνολο, βγαλμένο από τα άδυτα της ψυχής τους. Σε ένα κλίμα μεταξύ Katatonia, Anathema και Draconian, το Halifax και η Σουηδία βρίσκουν μια γέφυρα μέσω Ελλάδας.

Δίνοντας βάση μάλιστα σε όλα όσα αφορούν το φυσικό και το μεταφυσικό, αυτές οι σκοτεινές εντυπώσεις δίνουν την καταλληλότερη αύρα, ώστε ο δίσκος να έρθει και να μας μιλήσει.

 

Με αγνή τη ρομαντική διάθεση, μα δίχως νεοτερισμούς και πειράματα, το ντεμπούτο των Ελλήνων metallers μας παίρνει από το χέρι για να μας θυμίσει τα παλιά.

Μέσα σε μια δυσοίωνη διάθεση και αργούς, βασανιστικούς και πονεμένους ήχους, όλα ταιριάζουν τέλεια.

 

Το Αxiom Of Choice είναι ένας δίσκος που μπορεί να αναδειχθεί στην πλούσια σκηνή της χώρας μας, με τους φίλους αυτών των μουσικών να το αγκαλιάζουν.

 

 

https://www.facebook.com/FragmentSoul

https://www.instagram.com/fragment.soul

https://fragmentsoul.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/channel/UC8wdOUPEaZWw8whDc2mGL8A

https://open.spotify.com/artist/2VsKiASSkRwzniSx3o6vL4?si=jqSFqi9ERjiMy_IUx-h_Jg&fbclid=IwAR0WzevDYneVSM2E7g2oQKBLkp5OfbCfUnf7JyhB5UL5LHmAOkHHoWtk13k&nd=1

 

Fragment Soul– feat.Heike Langhans- A Choice Between Two Evils(Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=E9Aj5GuLhvo

 

 

Αφήστε μια απάντηση