Ελλάδα Ομογένεια Τέχνες και Εικαστικά

2η συνεργασία Hephaestus Wien με την ιστοσελίδα art-profiles.net

2η συνεργασία Hephaestus Wien με την ιστοσελίδα art-profiles.net μέσω της διαδικτυακής εικαστικής έκθεσης EXIT VIRUS – ENTER GREECE με στόχο τη διαφήμιση των Ελληνικών τοπίων και του Ελληνικού πνεύματος με όχημα την Τέχνη σε τουλάχιστον 164 χώρες του κόσμου.

 

Δημήτρη  Λαζάρου

 

Η Τέχνη ταξιδεύει την ΕΛΛΑΔΑ παγκόσμια μέσα από τα τοπία της, τους ανθρώπους της και τις αναρίθμητες προσωπικότητές της στο χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών που την έκαναν διεθνώς γνωστή.

Στην διαδικτυακή εικαστική έκθεση EXIT VIRUS – ENTER GREECE, η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, ο Τουρισμός έχει πλέον σύμμαχό του την Τέχνη σύγχρονων εικαστικών, ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες, αφού η Ελλάδα, όχι μόνο είναι ο τόπος που διάλεξαν οι Θεοί στη μυθολογία, αλλά στη σύγχρονη πραγματικότητα είναι ο ασφαλέστερος προορισμός διακοπών στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε ο ιός COVID-19.

Για 2η φορά η ιστοσελίδα www.art-profiles.net  έχει σύμμαχό της στην προώθηση της έκθεσης σε 164 χώρες του κόσμου την ομογενειακή ιστοσελίδα www.hephaestuswien.com  του Georg Gstrein μετά την απόλυτη επιτυχία της προηγούμενης διαδικτυακής έκθεσης The pandemic of ArtVirus, την οποία επισκέφτηκαν διαδικτυακά τουλάχιστον 11.000 επισκέπτες, κατά μέσο όρο, καθημερινά.

Στην ομογενειακή ιστοσελίδα θα υπάρχει το αντίστοιχο εικονίδιο της έκθεσης που θα μεταφέρει τον επισκέπτη στην έκθεση EXIT VIRUS – ENTER GREECE.

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!

Σε concept λοιπόν Δημήτρη Λαζάρου και μέσω της ιστοσελίδας www.art-profiles.net  στον τομέα WebExhbitions,

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

σύγχρονοι εικαστικοί να στείλουν από ένα έργο τους που θα συμπεριληφθεί στα 2 photo albums που έχουν δημιουργηθεί για τους σκοπούς της έκθεσης:

Photo Album – LandscapesHumans: Κάθε εικαστικός συμμετέχει με 1 έργο τουπου παρουσιάζει Ελληνικό τοπίο ή τοπίο στο οποίο εμπεριέχεται η ανθρώπινη παρουσία ως κομμάτι της Ελληνικής φιλοξενίας, π.χ. ένα παραδοσιακό γλέντι, ένα beach party, το παιχνίδι παιδιών στις Ελληνικές παραλίες κτλ.

Photo Album – GreekSpirit: Κάθε εικαστικός συμμετέχει με 1 έργο που παρουσιάζει μια προσωπικότητα της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία, προερχόμενη από τον κόσμο των Γραμμάτων και των Τεχνών. Στο concept περιλαμβάνονται και έργα που παρουσιάζουν προσωπικότητες από την αρχαία Ελλάδα.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Κάθε εικαστικός στέλνει φωτογραφία του έργου του ή των έργων του σε μορφή jpg στο mail: dimitriolazarou@gmail.com

Γίνονται δεκτές φωτογραφίες έργων Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Φωτογραφίας.

Η φωτογραφία ή οι φωτογραφίες συνοδεύονται από τον τίτλο του έργου, διαστάσεις του έργου και τεχνική ή υλικό του κι επιπλέον από τα προσωπικά στοιχεία του εικαστικού, που ο ίδιος ο εικαστικός επιθυμεί να αναρτηθούν στα photo albums, όπως για παράδειγμα, σελίδες του στο facebook / instagram, mail κτλ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση, επικοινωνείτε μέσω του mail: dimitriolazarou@gmail.com

Το ζωγραφικό έργο της αφίσας είναι του εικαστικού Αριστείδη Χρυσανθόπουλου

 

 

Αφήστε μια απάντηση