Ομογένεια

Ο Ε.Ν.Ο.Κ. αδελφοποιήθηκε με το  Shooting Club Καΐρου

Υπεγράφη σημαντική συμφωνία που ενώνει επί ίσοις όροις τα μέλη των δύο ιστορικών αθλητικών σωματείων.

Βασίλης Α. Πουλαρίκας

Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου γυρίζει πλέον σελίδα  με την υπογραφή της ιδιαιτέρως σημαντικής συμφωνίας αδελφοποίησης, με το αθλητικό σωματείο  Shooting Club του Καΐρου.

Η συμφωνία υπεγράφη με ιδιαίτερη επισημότητα το απόγευμα της  Δευτέρας 18 Απριλίου  στα γραφεία του Club στο Ντόκι από τους Προέδρους των δύο σωματείων  κ.κ. Γεώργιο Ρεκτσίνη και Μοχάμεντ Αμπντάλα Γουράμπ παρουσία του Αντιπροέδρου του Club Δρ. Άσραφ Μοχάρεμ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Αχμεντ Ελ Σάσλι και Άχμεντ Μογκίμπ Αμπντάλα.

 

 

Οι όροι της αδελφοποίησης των δύο σωματείων θα παρέχουν στα μέλη του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου την δυνατότητα ισότιμης πρόσβασης σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπως και σε όλους τους χώρους ψυχαγωνίας και αναψυχής του Shooting Club και στα τέσσερα παραρτήματα που διαθέτει στο Κάιρο.

Από την άλλη μεριά η υπογραφή της συμφωνίας  θα είναι ιδιαίτερα επωφελής και για τα περίπου εκατό χιλιάδες άτομα που επισκέπτονται συνολικά το Club τα οποία πλέον θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις κωπηλατικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, ένα άθλημα το οποίο λείπει από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Club, και θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν την υψηλού επιπέδου κουζίνα γευματίζοντας στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Ναυτικού Ομίλου πάνω στον Νείλο.

 

 

Το εισιτήριο εισόδου για τα μέλη και των δύο σωματείων ορίστηκε στις 40 λίρες Αιγύπτου.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Κ. κ. Γιώργος Ρεκτσίνης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην ekkairo.org και στο ΝΕΟ ΦΩΣ ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την υπογραφή της αδελφοποίησης λέγοντας ότι « θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρον αυτήν την  σημαντική συμφωνία αδελφοποίησης που υπογράψαμε η οποία θα προσφέρει στα μέλη και των δύο σωματείων μοναδικές εμπειρίες άθλησης, αλλά και ψυχαγωγίας αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες επ’ ωφελεία όλων. »

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος του Club κ. Μοχάμεντ  Γουράμπ αλλά και ο Αντιπρόεδρος  Δρ. Άσραφ Μοχάρεμ δήλωσαν ότι και από την δική τους την μεριά θα αξιοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα τα οφέλη της αδελφοποίησης, προσφέροντας στα μέλη του Shooting Club  την πρόσβαση στον Νείλο.

 

 

Στην συνέχεια ο Διευθυντής του Club House κ. Ράμυ Φάραγκ μας ξενάγησε στους αθλητικούς, αλλά και στους ψυχαγωγικούς χώρους του Shooting Club και μας ενημέρωσε για την μεγάλη γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του

Δείτε  την επίσημη ιστοσελίδα καθώς και την παρουσία του Shooting Club στο Facebook  και ενημερωθείτε για όλες τις δραστηριότητες αλλά και τις παροχές προς τα μέλη του.

https://egyptianshootingclub.com/

https://www.facebook.com/egyptianshootingclub

 

Πηγή: ekkairo.org

Αφήστε μια απάντηση