Ελλάδα

Ενεργοί Μπαμπάδες: Κοινωνικό Μήνυμα

 

Συνεπής στο έργο και την αποστολή μας για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων, προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου ισότητας των γονέων ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους, η ΑΚΜΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του Παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης, μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής μας ομάδας το 2004, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, και κυρίως υπό την ιδιότητα του γονέα, ενώνει την φωνή του με την δική μας και συντάσσεται με το δίκαιο αίτημα των παιδιών  για κοινή γονική ανατροφή.

Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό. Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες», μα το κοινό ενδιαφέρον των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτή πραγματικότητα επιτάσσουν την θέσπιση της Συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.

Δείτε το σποτ στο παρακάτω link:

https://youtu.be/smaSeODDROM

Αφήστε μια απάντηση