Ομογένεια

Αικατερίνη Μπελεφάντη Σοφιανού: Μια μεγάλη ευεργέτιδα στην εποχή μας

 

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6  «Ένας κόσμος Ελλάδα» με τη Λίτσα Πισκερά, γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με καλεσμένη την Αιγυπτιώτισσα Αικατερίνη Μπελεφάντη Σοφιανού.

Η πολυβραβευμένη για τις δράσεις αλληλεγγύης κυρία Αικατερίνη Μπελεφάντη Σοφιανού, ξετυλίγει το νήμα της ζωής της, από τα παιδικά της χρόνια στο Κάιρο μέχρι τη ζωή στην Αθήνα, την ίδρυση του πρωτοπόρου ομίλου SOFMEDICA στη Ρουμανία και την πολύτιμη προσφορά της στην προβολή και διάδοση της ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό. Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις που έχει λάβει, αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ανακηρυχθεί «Μεγάλη Ευεργέτιδα» από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου ενώ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄ της απέδωσε το οφίκιο της «Πρέσβειρας του Απόδημου Ελληνισμού» και τον Σταυρό της Αρχόντισσας των Εκκλησιών.

 

 «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λίτσα Πισκερά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Ξηροτύρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ: Τάσος Νίτσιος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tάσος Δενεσίδης

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 17.00  από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6

και μέσω webradio: http://www.themaradio.gr/

Email: enaskosmosellada@gmail.com

Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada

You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://radio.hephaestuswien.com

 

Αφήστε μια απάντηση