Νέα Ομογένεια

Το έργο και η προσφορά του βραβευμένου καθηγητή Βασίλη Φθενάκη

 

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 17:00 CET, 18:00 τοπική Ελλάδος, η εκπομπή του REAL FM 97.8  «Ένας κόσμος Ελλάδα» με τη Λίτσα Πισκερά, φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης καθηγητή κ. Βασίλη Φθενάκη.

Ο  «αρχιτέκτονας» του εκπαιδευτικού συστήματος της Γερμανίας και ιδρυτής της έρευνας στην οικογένεια καθηγητής κ. Βασίλης Φθενάκης θα μιλήσει για την επαγγελματική του πορεία, από τη διδασκαλία στην Κρήτη, στις πανεπιστημιακές σπουδές στο Μόναχο, και στη συνέχεια για τις έρευνες που επιμελήθηκε ως διευθυντής του Κρατικού Ινστιτούτου Προσχολικής Αγωγής και Έρευνας του Υπουργείου Παιδείας της Βαυαρίας, αλλά και για όσα τον απασχόλησαν στην καριέρα του, όπως είναι ο ρόλος του πατέρα στην οικογένεια και η εύρεση μεθόδων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δρ. Φθενάκης είναι ο βασικός σύμβουλος σε ζητήματα παιδείας της εκάστοτε ομόσπονδης γερμανικής κυβέρνησης την τελευταία εικοσαετία, έχει τιμηθεί για το επιστημονικό και κοινωνικό του έργο με το Ομοσπονδιακό παράσημο του Σταυρού της Αξίας από το γερμανικό κράτος ενώ παιδικοί σταθμοί στην Κίνα και στη Ρωσία φέρουν το όνομά του!


«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λίτσα Πισκερά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αλέξανδρος Αγαθαγγελίδης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ: Γιώργος Τζιβελεκιδης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tάσος Δενεσίδης

 

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00 από τον Ρ/Σ REAL FM 97.8 καθώς και μέσω webradio: http://www.real.gr/

Email: enaskosmosellada@gmail.com

Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada

You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://radio.hephaestuswien.com/

 

Αφήστε μια απάντηση