Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ των Βρετανών ELKAPATH με τίτλο “Black Spiders”

ELKAPATH – άλμπουμ “Black Spiders” (31 Οκτωβρίου 2021, Symmetric Records)

Οι Elkapath μας έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη συννεφιά και τη σκοτεινιά του. Τρελαμένοι, παθιασμένοι και με όρεξη για να φέρουν προαισθήματα και φόβους στο τραπέζι, κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους. Έτσι σε συνεργασία με τη Symmetric Records, στα τέλη του Οκτωβρίου, λίγο μετά την Πανσέληνο, θα έρθει το Black Spiders.

 

Μέσα στη μαυρίλα και το κρύο του φθινοπώρου θα μας έρθουν και οι Εlkapath λοιπόν με το ντεμπούτο τους, έτοιμοι να μας συνεπάρουν, να μας τρομάξουν και να μας στοιχειώσουν. Με ανάλογες μελωδίες, υπό ένα ατμοσφαιρικό αλλά και βαρύ gothic πρίσμα, το ελληνοβρετανικό σχήμα, δημιουργεί ένα παραμύθι με αράχνες, μάγισσες, τέρατα και κεριά που τρεμοπαίζουν και με μεταλλικές μουσικές υποκρούσεις.

 

Αυτό είναι το Black Spiders, και έτσι έρχονται φρέσκιες πινελιές στο προσκήνιο και ανανέωση ήχων που έχουμε ακούσει από συγκροτήματα όπως οι ΝΙΝ, Κοrn, Prodigy, CoF και Sisters Of Mercy. Οι Elkapath, συνεπικουρούμενοι από μια άρτια παραγωγή που έγινε από τον γνωστό Bob Katsionis, δημιουργούν κάτι νέο, τόσο όσον αφορά τη δομή (σκελετοί κομματιών, ρυθμοί, μελωδίες και αρμονίες) αλλά και όσο αφορά την άποψη (ενορχήστρωση και ήχος  άλμπουμ).

Μάλιστα με την πολύτιμη αρωγή όλων αυτών των πολυποίκιλων στοιχείων,  η μαύρη αυτή εξιστόρηση θα δημιουργήσει τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόμο, ανάλογο με αυτόν του Halloween!

 

Οι Elkapath θα είναι ό,τι καλύτερο για τους απανταχού γκοθάδες και τους φίλους του Halloween, με το μελανό στοιχείο που τους περιβάλλει, να βοηθάει σε όλη την αύρα και την ατμόσφαιρα των ημερών που έρχονται. Το Black Spiders είναι ο ορισμός του σύγχρονου gothic metal τόσο για τις underground φόρμες, αλλά και για τα πιο mainstream μονοπάτια που η σκηνή επιτάσσει.

 

www.elkapath.co.uk

https://www.facebook.com/elkapath

https://www.instagram.com/elkapath

https://www.youtube.com/c/elkapath

https://twitter.com/elkapathm

https://elkapath.bandcamp.com

Elkapath – Black Spiders
https://www.youtube.com/watch?v=qlIiuSNTV_w