Κοινωνικά

Εκλογές στο Σύλλογο Φίλων Τατοΐου

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Τατοΐου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Ο Σύλλογος με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο τον δραστήριο Βασίλη Κουτσαυλή, έχει εδώ και κάμποσο καιρό ξεκινήσει ένα τιτάνιο αγώνα να επαναφέρει στην πρότερή τους μορφή τα Βασιλικά Ανάκτορα του Τατοΐου και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Στο διοικητικό του συμβούλιο ο σύλλογος έχει και μέλος της Ελένη Παναγιώτου, σύζυγο του πρώην αντιδημάρχου και πρόεδρου του Δημοτικού μας συμβουλίου Νίκο Παναγιώτου αλλά και τον γεωπόνο Νίκο Θυμάκη, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά για την αναγέννηση της Ανθοκομικής Έκθεσης. Αν σημειώσουμε πως και ο Βασίλης Κουτσαυλής έχει πλέον μετακομίσει στην Κηφισιά μπορούμε να πούμε πως έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τον Σύλλογο. Τα υπόλοιπα μέλη τα οπία εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος και η Διονυσία Αλεξιάδη. Καλή δύναμη στο έργο τους.

 

Απο αριστερά Νίκος Βατόπουλος,Ελευθέριος Σκιαδάς και Βασίλης Κουτσαυλής

 

Ο Βασίλης Κουτσαυλής μετά τις αρχαιρεσίες έκανε την ακόλουθη δήλωσή στον προσωπικό  του λογαριασμό:

“Σε μια αξέχαστη βραδιά στον ιστορικό Σύλλογος των Αθηναίων απόψε, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Τατοΐου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Ευχαριστώ θερμά όσους με ψήφισαν καθώς και τα υπόλοιπα, αξιόλογα μέλη του ΔΣ και ανανεώθηκε η θητεία μας στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του π. Βασιλικού Κτήματος Τατοΐου. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που στηρίζουν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Χωρίς τον Σύλλογο τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή το Τατόι θα αποτελούσε ακόμα ταμπού και κανείς δεν θα ασχολιόταν σήμερα μαζί του. Είναι μια μεγάλη νίκη της κοινωνίας των πολιτών η αξιοποίηση του κτήματος σήμερα. Είναι μια νίκη της κοινής λογικής. Από καρδιάς ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Αθηναίων, επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας και Αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς για την απίστευτα ζεστή φιλοξενία και την διαχρονική υποστήριξη στο έργο μας!”

ΥΓ οι μάσκες αφαιρέθηκαν για την φωτογράφηση, με τα τεστ μας και τα εμβόλιά μας

 

https://www.kifisianews.gr

Αφήστε μια απάντηση