Κοινωνικά

Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!

 

 

Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!
Νέα σεμινάρια, ανοιχτά στο κοινό!

 

Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» για γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν τον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται σε ψηφιακή μορφή με νέα σεμινάρια, ανοιχτά στο κοινό!
Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας αυτού του κύκλου και με βασική προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των γυναικών με καρκίνο μαστού, ο Μάρτιος είναι ο μήνας έναρξης νέων, ανοιχτών ομάδων.
Τα βιωματικά εργαστήρια εκφραστικών τεχνών λειτουργούν υποστηρικτικά και βοηθούν στην αυτοέκφραση και στη φροντίδα του πνεύματος και της ψυχής.
Με την έναρξη των νέων ομάδων προστίθεται και μία νέα θεματική, με σεμινάρια μαγειρικής με τον chef Γιώργο Τσούλη. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι διαδικτυακή, δωρεάν και ανώνυμη. 

Το πρόγραμμα των νέων, ανοιχτών ομάδων:

  • Θεραπεία με χρήση μουσικής: Κάθε Σάββατο 10πμ-12μμ, με έναρξη το Σάββατο 5 Μαρτίου
  • Θεραπεία με χρήση στοιχείων θεατρολογίας: Κάθε Τετάρτη 8μμ-10μμ, με έναρξη την Τετάρτη 2 Μαρτίου
  • Χοροκινητική θεραπεία – yoga therapy: Κάθε Παρασκευή 6.30μμ – 8.30 μμ, με έναρξη την Παρασκευή 4 Μαρτίου
  • Σεμινάριο μαγειρικής με τον κ. Γιώργο Τσούλη: Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 7μμ και άλλες δύο Παρασκευές μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο www.eged.gr 
Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» είναι μία πρωτοβουλία της Novartis Hellas που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της ΕΟΠΕ, με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

Αφήστε μια απάντηση