Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι από την ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΚΟΚΚΑΛΗ με τίτλο «Θαλασσάκι (Γίνε Πουλί μου θάλασσα)»

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΚΟΚΚΑΛΗ, single “Θαλασσάκι”….(25 Οκτωβρίου 2021, Spider Music)

 

H Spider Music σας παρουσιάζει το νέο τραγούδι της Ειρήνης Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη, το οποίο αποτελεί μια διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού από τη Σκύρο «Θαλασσάκι (Γίνε Πουλι μου θάλασσα)».

Το κομμάτι αυτό το έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Απέργης, την ηχοληψία, μίξη καθώς και την όλη επιμέλεια και σκηνοθεσία του video clip ο Δημοσθένης Κωστόπουλος, ενώ στο πιάνο την Ειρήνη συντρόφευσε η Όλγα Μακρή. Το συνολικό αποτέλεσμα της ομάδας αυτής; Μία πολύ πετυχημένη διασκευή που δεν περνάει απαρατήρητη μόλις φτάσει στα αυτιά σου!

Η Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη μέσα από το video clip για το τραγούδι «Θαλασσάκι μου (Γίνε πουλί μου θάλασσα)» κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα στον χώρο της μουσικής και με τη βοήθεια και συνεργασία της με την Spider Music, παίρνει βήμα να αναδείξει τις δυνατότητες στη μουσική σκηνή, αλλά και τις μουσικές σπουδές της γύρω από τη μουσική.

Ακούγοντας τη διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού από τη Σκύρο «Θαλασσάκι (Γίνε Πουλί μου θάλασσα)» λοιπόν, νιώθεις να ξεπροβάλλει σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό μουσικό στοιχείο που υποστηρίζεται άρτια πρωτίστως από την Ειρήνη, αλλά και από το πιάνο και το δυναμικό και συνάμα συναισθηματικό παίξιμο της Όλγας Μακρή που τη συνοδεύει στις στιγμές του τραγουδιού.

Η Κόκκαλη δείχνει καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού ότι είναι σίγουρη για το ύφος της επιλογής της όσον αφορά το τραγούδι και με τη φωνή της, αλλά και τη σκηνική της παρουσία μέσα από το video clip του Δημοσθένη Κωστόπουλου. Όσον αφορά τη φωνή της τρεμοπαίζει ανάμεσα σε μία χαρμολύπη και δείχνει να έχει πιάσει το νόημα του κομματιού που εκφράζεται με ιδιαίτερο μουσικό οίστρο. Τα χρόνια που έχει δουλέψει στο ωδείο απέδωσαν καρπούς και ο ακροατής το συνειδητοποιεί όταν ακούει το τραγούδι «Θαλασσάκι (Γίνε Πουλί μου θάλασσα)», διότι η Ειρήνη δεν χάνει ευκαιρία να δείξει ότι έχει δουλέψει πολύ πάνω στη φωνή της αλλά και στο συγκεκριμένο κομμάτι, πράγμα που δείχνει ζήλο και επαγγελματική ωριμότητα. Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να συναντάς κάτι τέτοιο σε μία νεαρή καλλιτέχνιδα που κάνει τα πρώτα της μουσικά βήματα!

Τώρα όσον αφορά την παρουσία της στο video clip, δείχνει να αντιλαμβάνεται κατευθείαν το περιβάλλον και την καλλιτεχνική προσέγγιση που έχει γίνει από τον Κωστόπουλου, πράγμα που κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο ωραίο από ότι το περιμένεις. Έχει γίνει ένα με το όλο concept και μερικές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να νομίζει ότι το τραγούδι δεν αποτελεί διασκευή, αλλά ότι είναι κομμένο και ραμμένο για εκείνη. Πραγματικά δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Πραγματικά, η Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη με το νέο της τραγούδι «Θαλασσάκι (Γίνε Πουλί μου θάλασσα)» που κυκλοφόρησε από τη Spider Music, κάνει ένα σημαντικό βήμα και δείχνει ότι έχει ταλέντο, αλλά και μέλλον μπροστά της. Δεν είναι εύκολο κομμάτι σε πολλές πτυχές, αλλά η Ειρήνη το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο και τόσο γεμάτο που σε κάνει να το ευχαριστηθείς καθ’ όλη τη διάρκεια του. Πολύ καλή και σημαντική πρώτη δουλειά! Αναμένουμε περισσότερα από την Ειρήνη και ξέρουμε ότι θα έρθουν και θα μας κεντρίσουν εξίσου το ενδιαφέρον! Μπράβο Ειρήνη!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη | Θαλασσάκι | Official Video Clip©

 

https://www.youtube.com/watch?v=R87AmNOb4LI