Ελλάδα

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη Viktor Bondarev

 

Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Συμβουλίου Ομοσπονδίας της Ρωσίας (Άνω Βουλή)

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Συμβουλίου Ομοσπονδίας της Ρωσίας (Άνω Βουλή), Γερουσιαστή Viktor Bondarev, σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν, μεταξύ άλλων, θέματα που άπτονται της ενίσχυσης της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καταπολέμησης του διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας, διαχείρισης μετανάστευσης και εκπαίδευσης.

 

 

Στη συνάντηση από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης και ο Σύμβουλος του Υπουργού, Δρ. Τριαντάφυλλος Καρατράντος.

Τη ρώσικη αντιπροσωπεία αποτελούσαν o Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας– μέλος του Συμβουλίου Ομοσπονδίας της Ρωσίας (γερουσιαστής) Sergey Martynov,  μέλος του Συμβουλίου Ομοσπονδίας (γερουσιαστής) της Ρωσίας και της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας, Krym Kazanokov,  o Σύμβουλος Α’ της Γραμματείας της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Συμβουλίου Ομοσπονδίας (Γερουσίας) της Ρωσίας, Evgeny Didenko, ο Επιτετραμμένος της Ρωσίας στην Ελλάδα, Oleg Bredikhin, o Σύμβουλος Πρεσβείας Ρωσίας στην Ελλάδα, Vasily Gavrilov και ο Ακόλουθος Πρεσβείας Evgeny Strahov.

Αφήστε μια απάντηση